Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hm, dáme kalendárik?
dnes máááme:
Medzinárodný deň mládeže ((:
pred 160 rokmi si dal Isaac Merritt Singer patentovať šijací stroj,
pred 178 rokmi bolo založené am. mesto Chicago,
pred 30 rokmi spoločnosť IBM začala predávať svoj prvý osobný počítač IBM PC... (čo by sme si dnes len počali bez PC ((-:O),
pred 21 rokmi bola objavená najkompletnejšia kostra Tyrannosaura...(tak takéto zvieratko by som veru nechcela stretnúť :D),
pred 86 rokmi sa narodili Ross a Norris McWhirter - spoluzakladatelia slávnej Guinessovej knihy rekordov,
a pred 3 rokmi vo veku úcty hodných 102 rokov umrela známa slovenská herečka a astrologička Vilma Jamnická.
dobra vila
no odporucam ci nie, kedze racionalne myslenie hovori ze co sa na 1. krat nepodarilo, neznamena to ze to nesadne aj na 2.krat :) tak by som to kludne skusil :D ale tentokrat by som mal doktora s vyplachom zaludku po ruke v noci pre istotu :D:D
ktovie, ale snad to tam poriadne pripravili, ale neverim restauraciam a uz vobec nie tym rychlo-stravovarnam, ci ak osa volaju.. jedalniam..
clovek co si sam neurobi, nikdy nevie ci to bude spolahlive, bohuzial..
ale mal som vtedy aj zakusky, v hojnom mnozstve kde bol velmi hojne pritomny palmarin a mozno aj to znasobilo neprijemnosti.. (som si na 99,9% isty ze ruku k dielu prave aj ten zakusok prilozil)
takze mozno krevetam krivdim :)
a vo svete jedia kadeco :D jadov, chrobakov, hmyz, plaz.. :D radsej ani nebudem pokracovat :)
deti moje, mamička je domaaaaaa, kto dnes neposlúchal, kto mi povie? :))
baby baby! :)) skoré pozviechanie želám obom
ojka, The Rite, (2011) :) takže dneska máš na pláne mladého farárka? či inokedy? :)
Ojka, dakujem za dobre prianicko :).
Lost- krevety? Ani nvm, ci som to volakedy jedla...takze asi ich moc neodporucas, co?:P
Ojka- no ja cinu vseobecne nemusim, vsetky tie jedla mi pridu tak nakopyto rovnako koreniste a chutovo nie moc rozdielne a vcelku mi moc nesmakuju... A co sa tyka morskych "priser", tak vlastne ani neviem...nevyhladavam to. pizzu s morskymi priserkami som raz mala a takisto nejaku malu konzervu s malymi chobotnickami - pulpo ci ako sa to volalo...ale moc to nebastim, je mi ich luto a nejakych morskych zivocichov sa aj stranim...
Napriklad viem, sice nie su morske, ale v zivote by som neochutnala slimaky ci ustrice :-@
tak krevety som určite nejedla,.... hm, a všetci si vychvaľujú i to japonské suši, no čo ja viem, do toho ma to tiež nejak špeci neláka :D
ojka, no UŽ ani nie :D
tusim ze .. no ja fakt netusim teraz :D ale bolo to celkom normalne, nie az take exoticke.. len netusim ako sa to volalo :D no to je este fajn, ale ked to uvidim spomenul by som si :D
asi to je len sila zvyku :)
lebo niekto hovori, ze napr hento a toto je uplne super specialita a europan len kruti hlavou ze co to je :D :D a naopak :)