Prečo ešte nespíte?

lost

ojka

nj, ono tu je niekde nedaleko jazero.. tam aj predavaju.. staic asi prist.. avsak este som tam nebol :)

.... najskor sa musim tu rybu aj pripravit aby bola jedla :D

[zruseny1]

nee, ojka neni to horor... iba dráma, alebo také niečo... pri hororoch si zakrývam tvár vankúšom... tu som si nič nezakrývala, takže neboj :D

lost, noo chutné ryby je vraj dosť náročné pripraviť... ale tiež by ma to zaujímalo, kde by som nejakého šikovného kuchára našla, ktorý by mi pripravil takúúúúúúúúúú rybu, že by mi galoty padli

ojka

lost, si pamatam, že kedysi si vyhľadával aj nejaké rybníčky, že aby si priamo z kvalitného chovu mal... či potom si už prestal hľadať? (:
inko, ti rybky nechutia? či si alergicka? lebo už aj také prípady poznám....
no teraz tu veru som pri vás, ale od zajtra sa cca na týždeň kapánek odmlčím, sľúbte mi, že tu budete dobrí a slušní :DDDD

[zruseny1]

mne je zase ľúto, že ryby až tak nemusím :( škoda, zdravé papaníčko to je

ojka, veru, pekne tu buď s nami, nekukaj to teraz :) niekedy keď nebudeš môcť spať si to pusti...potom už nezaspíš možno vôbec :D ale nie, nebol to žiaden horor, ale niektoré scény boli celkom zimomriavkové:)

lost

no ryby... tie som tiez pekne dlho nemal :D a to som na nich fical jedneho casu pekne intenzivne :D neviete kde robia dobre a hyperkvalitne ryby? :)

ojka

inkooooo, mňaaam, také chute teraz robíš, magnum som veru dlho nemala (-:O
inak, však ten film, to je horor ((((: neviem, či to nejaký pekný chlap zachráni, ked ma to bude strašiť :D

ojka

dobrá víla, oukej, tak aspon viem, že o nič moc neprichádzam, ked také veci zatial napapam (:
inko :D teraz by som si to dala asi len sťahovať... teda možno, ale no, najbližší týždeň to pozerať asi nebudem :D
lost, ja som počula, že zdravé primorské stravovanie je fajn na dlhší život.... ale tak no, rybky inak v pohode môžem :DDD