Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, tak teda pekný filmový večer, a takisto ako dobrá víla poprosím recenziu na to, čo ste pozerali (((:
wewa,... nooo, to aby sme rýchlo zmenili tému na nejakú nejedlú :D

Weva

Ja som tu jedna z tych novsich... Teda na zdravi uz dlhsie ale tuto po veceroch kratko :) tesi ma, ze postupne stretavam dalsich a dalsich :)

lost

dobra vila, nj je to fajn, ale vysoka spotreba = vysoke ucty :D

ojka, to je ale provokativny obrazok :D

tak hentaky magnum som este nemal :D

uz som sa na to pozrel 5x ale stale nestaci :D asi si idem dat tie tyzove clebicky a budem si predstavovat ze aaach magnum :D

ach magnum.. ved aj tu palicku ma taku elegantnu :D

BTW - kolko krat denne sa prejete sladkostami tak, ze jedine co vas v tom jedeni zastavi je pocit prejedenia? :) ze "uz sa do mna viac nezmesti" :D

Weva

No baby vidim, ze ste zahajili kulinarsku diskusiu :)

A to je zle, lebo mne dnes pani doktorka povedala, ze mam davat bacha s priberanim... Takze skusim ziadne mega davky sladkosti, bo hormony si so mnou robia, co chcu...

Inak ja jedlo mozem - aj ustrice, aj krevety, sushi i vsetko to ostatne... Podla mna je to najma o cerstvosti surovin a o priprave. Ked na SK kedysi boli len mrazene veci chutilo to gumene, ale ked je to cerstve... Hmmmm... Lahodka :)

[zruseny1]

lost si previazal zásterku a vypráža ostošesť :DD

ach baby.. :D dobre mi to s vami, ale ideme pozerať filmík :)))) nebojte, dám si chipsíky aj za vás :)))) čaute