Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No super... Z tej vasej debaty najskor chytim tehotentsku cukrovku :)))
inko, tak teda pekný filmový večer, a takisto ako dobrá víla poprosím recenziu na to, čo ste pozerali (((:
wewa,... nooo, to aby sme rýchlo zmenili tému na nejakú nejedlú :D
Ja som tu jedna z tych novsich... Teda na zdravi uz dlhsie ale tuto po veceroch kratko :) tesi ma, ze postupne stretavam dalsich a dalsich :)
dobra vila, nj je to fajn, ale vysoka spotreba = vysoke ucty :D
ojka, to je ale provokativny obrazok :D
tak hentaky magnum som este nemal :D
uz som sa na to pozrel 5x ale stale nestaci :D asi si idem dat tie tyzove clebicky a budem si predstavovat ze aaach magnum :D
ach magnum.. ved aj tu palicku ma taku elegantnu :D
BTW - kolko krat denne sa prejete sladkostami tak, ze jedine co vas v tom jedeni zastavi je pocit prejedenia? :) ze "uz sa do mna viac nezmesti" :D
Weva - ahoj, ty si nova? Ci iba nick je novy? Nepoznam ta, tak ahoj :D.
Inko - prijemne pozeranie, potom napis, co ste pozerali pokial je to nieco mimo TV a stalo to za to :P
No baby vidim, ze ste zahajili kulinarsku diskusiu :)
A to je zle, lebo mne dnes pani doktorka povedala, ze mam davat bacha s priberanim... Takze skusim ziadne mega davky sladkosti, bo hormony si so mnou robia, co chcu...
Inak ja jedlo mozem - aj ustrice, aj krevety, sushi i vsetko to ostatne... Podla mna je to najma o cerstvosti surovin a o priprave. Ked na SK kedysi boli len mrazene veci chutilo to gumene, ale ked je to cerstve... Hmmmm... Lahodka :)
lost si previazal zásterku a vypráža ostošesť :DD
ach baby.. :D dobre mi to s vami, ale ideme pozerať filmík :)))) nebojte, dám si chipsíky aj za vás :)))) čaute
Ojka - jj :D, presne som myslela na Losta, kam sa vyparil :D. Looost, siel si si po magnum?! :D