Prečo ešte nespíte?

lost

system

hahhaha :D:D:D:

aky showman :D aky nabeh :D::D:D

out of nowhere.. len tak cisto z nicoho

system je tu :D

welcome onboard :P

lost

dnes je vek 26 este skor mlady ako stary :)

za Ad1, je taka doba, a Ad2 dlzka zivota ide hore lebo mame lepsie zdravotnictvo :) Ad3, dochodkovy vek ide hore, cize 26 je este takmer ako neplnolety clovek :)

lost

ale cajov mam tiez kopu, minule som sa katastrofalne nudil a kupil 10 druhov cajov a nemam to s kym ani vypit :D

asi sa prestahujem s tym do anglicka :D ti su taki cajovy experti :)

dobra vila

Weva - to je tvoje prve babo? Ked citam o babatkach, hned by som chcela aj ja...deticky mam velmi rada, keby som mala stalu robotu, len to ide tazko... a este mam rok na skole... och, otrava...a o tu pracu sa v dnesnej dobe skutocne velmi bojim. Navyse som uz "stara"... Kym skoncim skolu, dovrsim presne 26, OMG!!!

lost

dobra vila

to zo brazka, to orange cake, to je nejaka alnavit (nieco bezlepkove), ale plus minus je to rovnake :)

len to zlozenie, ina muka a tak..

no ak ta to potesi, uz ani ja nemam roladu :)))

ale je zaujimave, naozaj velmi zaujimave.. ze z domacej sladkosti / zakusku sa rychlejsie najem ako z tych komercnych sladkosti..

fakt ze 200g sladkosti sa nevyrovna takmer ani 100g solidnej roalde/zakusku...

ktovie co tma pchaju do sladkosti :D mozno je to ako pri mase/salame/parkoch, ze 80% je voda :D

alebo ako tuniak!!

80g tuniak a 40% z toho je OLEJ :D

no kks, to je drahsi olej ako rydza ropa..

dobra vila

Lost - to konkretne z obrazka nepoznam, ale su tomu podobne veci..opavia? teda nvm, ale ma to rozne naplne. Nemozem, lebo Ad1-je neskoro, Ad2-nemam bananovu roladu :D. Ale Ad1 je to dolezite :D.

Ojka- buaaa, nezabera, ale mam aspon nieco v zaludku :D. Teraz som si dala hore na caj, ten aj tak nezaskodi, ked uz som nachladnuta.

lost

ale mam napad ako rozbehnut super biznis..

ak by to teda islo...

ludia co chcu schudnut, proste by som si od nich odkupil ich tuk :D teda oni by mi za to platili.. povedzme 10eur/kg.. a nic by som nerobil, len by sa sypali $$$ :D

// ak by som nemal biele tricko, aj by som kaslal na to :D ale co uz :D pracka si s tym poradi..