Prečo ešte nespíte?

ojka

i55.tinypic.com
magnum, magnum, magnum, magnum, magnum, magnum, magnum, magnum, magnum, ........ mňam (-:O
hm, inak, baby spomínate kalorie, ja som toto nikdy neriešila, ja som asi divná :D
moje spolubývajúce napr. sa snažia niekedy po šiestej hodine večer nejesť... a ja ako zlááááá, veľmi zlááááá spolubývajúca ešte o polnoci niečím dobrým provokujem :D

dobra vila

Lost-tebe je dobre, ze mozes vkuse srotovat a neodrazi sa to na tebe :-/. Aj ja chcem, potom by som stale iba papala, papala, papala :D

[zruseny1]

to musíš byť trpezlivý, ja nemám rada obalovanie karfiolu a vyprážanie :) dlho mi to trvá:D ale chutí to dobre :)

dobra vila

Inko- aaach, to ako moj priatel! Presne viem o com rozpravas! Aj my niekde nakupujeme, a on "zoberieme nejake dobroty na vecer?" Ja: "NIE":D. Alebo "zober pre seba, len ma nenukaj"...Potom to tam zacne rozbalovat a keby to aspon nenapadne jedol, on mi to zacne podsuvat a to je inac cista provokacia, lebo clovek si z toho automaticky zobne, vacsinou! Uaaaa

lost

no to je nieco ako ked mam extremnu chut na karfiol, tak idem kupit 5 hlav do obchodu, 5l olej, a 2 hodiny sa s tym babrem a ked je to hotove, tak si poviem ; fuf, tak toto nemam sancu zjest :D

prezeriem sa raz..
prestavka..
prezeriem sa 2x
prestavka
niekedy aj 3x
(za tu istu noc)

a potom si poviem ze "naco som to vobec robil" :D ved uz som mohol spat...

tie mysliekny pridu potom uz okolo 04:00

ale uz som velmi dlho nemal karfiol :)) vlastne som dlho nic nemal :D

[zruseny1]

napr. mňa prešla chuť :D
asi keď sa o tom veľa rozpráva tak stratím chuť na sladké? tak len hovorme ďalej :D