Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No krpec ma prist koncom novembra a bude to baba do partie :) zatial meno nemame... Nejake navrhy tu uz boli ale zatial sa nic neuchytilo (zeby podla oblubenej sladkosti? Mila? Milka? Fidorka :)
ojka
dik :)
no jasne, ved zuby su ako... cokolvek ine :D napr auto, chladnicka (napr, upeciem si peciva a sup s tym do chladnicky a studene jedlo vyberiem z chladnicky a sup s tym do pece.. a ked trafim idealny cas, mam to v rovnakej teplote a vo velmi kratom case :D co tam po chladnicke ze sa poti :D ), repraky, tv, internet.. treba to vyuzit kym to funguje a idealne na 100% vykonu :D:D:D
lost, fascinujú ma tvoje úvahy ((((((((-:
lost, jaaaj, to je asi niečo podobné, čo nemám rada :D teda ak je to to, čo si myslím... piškota, želatina, čokolada? keby tam ta želatina nebola, tak je to fajn :D veľmi sladké na mňa to je, ja som fajnofka (((-:
dobra víla, u teba to zaberá, že ked sa napiješ, tak pociťuješ menší hlad? (:
tam v DM su este fajn sladkosti, neviem ci to niekto pozna, vola sa to orange cake
len uz to ma iny asi novsi obal..
2 baliky na 1x :D tolko smeti z toho ze az.. mali by robit aj take 2kilove packy.. pre ludi ako je lost :)
Weva - ty budes mamicka?? Gratulujem! Vies aj pohlavie dietatka? A kam sa chystas na dovolenku?
Lost- idem si po pohar vody, nech ma nasyti, ked uz bananovu rolad mat nemozem!!
lost, no jo, len dojdeš od zubára a hurá na sladké ((((-: tak sladkú dobrú chuť prajem (;
lost, kde zvykneš nakupovať? vo väčších reťazcoch? lebo napr. nám na intraku sa nazbieralo toľko tesco-tašiek, že sme vrecká do koša prestali používať a presedlali sme na tie tašky... lebo aj tak, dlho skladovať sa neoplatia, lebo časom nenormálne sprhnú a sú sa nič, sa rozpadajú.....