Prečo ešte nespíte?

Weva

No krpec ma prist koncom novembra a bude to baba do partie :) zatial meno nemame... Nejake navrhy tu uz boli ale zatial sa nic neuchytilo (zeby podla oblubenej sladkosti? Mila? Milka? Fidorka :)

lost

ojka

dik :)

no jasne, ved zuby su ako... cokolvek ine :D napr auto, chladnicka (napr, upeciem si peciva a sup s tym do chladnicky a studene jedlo vyberiem z chladnicky a sup s tym do pece.. a ked trafim idealny cas, mam to v rovnakej teplote a vo velmi kratom case :D co tam po chladnicke ze sa poti :D ), repraky, tv, internet.. treba to vyuzit kym to funguje a idealne na 100% vykonu :D:D:D

ojka

lost, jaaaj, to je asi niečo podobné, čo nemám rada :D teda ak je to to, čo si myslím... piškota, želatina, čokolada? keby tam ta želatina nebola, tak je to fajn :D veľmi sladké na mňa to je, ja som fajnofka (((-:
dobra víla, u teba to zaberá, že ked sa napiješ, tak pociťuješ menší hlad? (:

lost

dobra vila, preco nemozes?
~~~
inac ... to je sranda :D 2v1 :D kolac = "nezdrave" , ale banan (alebo ine ovocie v kolaci) = 'zdrave"

tj ono sa to zneguje

tj ako keby som nic nejedol :D

lost

tam v DM su este fajn sladkosti, neviem ci to niekto pozna, vola sa to orange cake

www.ecombetz.de

len uz to ma iny asi novsi obal..

2 baliky na 1x :D tolko smeti z toho ze az.. mali by robit aj take 2kilove packy.. pre ludi ako je lost :)

dobra vila

Weva - ty budes mamicka?? Gratulujem! Vies aj pohlavie dietatka? A kam sa chystas na dovolenku?

Lost- idem si po pohar vody, nech ma nasyti, ked uz bananovu rolad mat nemozem!!

ojka

lost, kde zvykneš nakupovať? vo väčších reťazcoch? lebo napr. nám na intraku sa nazbieralo toľko tesco-tašiek, že sme vrecká do koša prestali používať a presedlali sme na tie tašky... lebo aj tak, dlho skladovať sa neoplatia, lebo časom nenormálne sprhnú a sú sa nič, sa rozpadajú.....