Prečo ešte nespíte?

lost

dobra vila

no hej :) presne, a este kinder cokoladu nech spravia :D

hmm.. no vidis, zeny sa maju :D su tak pritazlive ze aj tuk sa ich nechce pustit :))

a mna ani to sadlo nechce :D no toto .....

[zruseny1]

dobrá víla, no popravde ja sa do kalórií moc nevyznám D: iba mi bolo povedané (asi to malo byť také bu bu bu nežer! ) že to je o dosť kalorickejšie :D

no fuuuuuf, ja sa frajerovou vinou napchávam nezdravými jedlami..on kupuje samé chipsy a nanuky a zmrzliny, nič normálne na jedenie iba hlúposti a keď ideme pozerať nejaký film, automaticky po niečom siahnem...a zakazujem mu to kupovať a on nie a nie si povedať....
napr. ja nemám problém v obchode obísť regál s týmito sprostosťami, ale už keď to vidím v špajzi neviem odolať...

lost, presne presne, kým som si našetrila dávno pradávno na magnum a nálepky do zbierky tak to potrvalo :D pre mňa mala kedysi desaťkorunáčka neskutočnú hodnotu :D

dobra vila

Lost-ty na to pozeras inak. My sme zeny, zaoberame sa tym! :D A ty nestlstnes isto z nicoho, ved si chuducky... A na mne by sa chcelo uchytit vsetko, hroza

lost

tak ako ten magnum som mal asi naposledy pred 5 rokmi, ale ked som si na to spomenul, ako keby to bolo vcera :D

este raz precitam slovo MAGNUM, tak si to asi idem kupit hned teraz :D:D:D

je v tom mlieko? :) ais hej, co? :D

ojka

lost, ja som mala zasa rada na magnume mliečnu čokoladu s orieškami alebo mandľami,... ale je pravda, že dnes tie nanučiky nestoja veru za veľa... ale vieš ktorý je fakt super? JARKA, alebo JAJO (:

dobra vila

Lost-tak, tak! ta magnum cokolada je famooozna. Mala by to byt cokolada sama o sebe a nanukova plnka iba tak na doplnenie :D. ja mam strasne rada tu "almond" alebo tu "double chocolate", co ma taky karamel medzi...omgggggg....chytaju ma abstinencne priznaky