Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Inko - wooow, to je super! Nam zvykli obcas nosit veci, co boli po datume...ale takej cokolade mesiac po datume vobec neskodi, tiez som si zvykla sem-tam vziat :P

ojka

inko, 54? však to je malunkooooo, srdenko a koľko meriaš cm? (:
dobrá vila (((((((((-: chalani sa musia váľať od smiechu po zemi za našej debaty, ktovie kam sa všetci vyparili :D

[zruseny1]

víla :D na tú otázku, že akú mám výšku, som chcela pôvodne písať, že ekonomickú :D:DD bože, absolútne mi to dnes nepáli...
169cm a pól! mám :D

ale nie... asi menej ako 169, ja si len chcem nahovoriť že mám skoro 170... nie som vysoká:-/

dobra vila

Mnam, mne chuti to wasabi v tej malej konzerve, ci v com to je...take zelene a chuti to po chrene...hned by som si zgustla!

[zruseny1]

víla ale to vy ešte nedostávate maškrty (3bitky, milky) takmer zadarmo :D celá krabica tu toho je... v závode im dali zlé obaly a predať to obchodov to nemohli, tak nám to známi predali za symbolickú cenu..asi 40-bitiek za 5 EUR:D
kuurnik, na tie som aj zabudla, tak sú dobre schované

ojka

aaaa wasabi nemám rada, ani tie wasabi oriešky, to je také moc "pikoš" na mňa ....
inko, ale inak, obdivuhodné zásoby, chválim :D

dobra vila

Inko - bruhaha :D. Ano, ano...aj ja si to vravim...ako dnes po tej milke! Dam si riadok...hm, je to dobre, tak supnem este jeden...kurna, fakt je to dobre...supnem treti a zajtra si nedam ziadnu sladkost.../o 10 minut/...bohatstvo, skeri sa to na mna.../odlozim to/...o 5 minut /uz sa to neskeri, ale mylsim na to.../...tak si este zobnem a zajtra si fakt nedam ziadnu sladkost!! A co bude zajtra?! ... Jeeej, ved ja mam nedojedene velku Milku, chnap po nej...

[zruseny1]

ojka, no ja tiež sa do kalórií nevyznám... a nikdy som neriešila váhu až na posledné mesiace... som 4 roky mala furt tú istú váhu...že 54 kíl...a zrazu bum... 59-60 :D chcem svoju 54ku! :D

[zruseny1]

víla :DD šúlam sa :D
teraz tu máme asi 5 balíkoch chipsov. a 10 nanukov :D a stále si vravím, no dobre, dneska zajtra to zjedzme a začneme už žiť zdravo...
a on fuuuuuurt dokúpi nové zásoby

a kukajú na mňa wasabi chipsy :(
ach... strašne chcú aby som ich otvorila:D