Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko - wooow, to je super! Nam zvykli obcas nosit veci, co boli po datume...ale takej cokolade mesiac po datume vobec neskodi, tiez som si zvykla sem-tam vziat :P
inko, 54? však to je malunkooooo, srdenko a koľko meriaš cm? (:
dobrá vila (((((((((-: chalani sa musia váľať od smiechu po zemi za našej debaty, ktovie kam sa všetci vyparili :D
víla :D na tú otázku, že akú mám výšku, som chcela pôvodne písať, že ekonomickú :D:DD bože, absolútne mi to dnes nepáli...
169cm a pól! mám :D
ale nie... asi menej ako 169, ja si len chcem nahovoriť že mám skoro 170... nie som vysoká:-/
Mnam, mne chuti to wasabi v tej malej konzerve, ci v com to je...take zelene a chuti to po chrene...hned by som si zgustla!
víla ale to vy ešte nedostávate maškrty (3bitky, milky) takmer zadarmo :D celá krabica tu toho je... v závode im dali zlé obaly a predať to obchodov to nemohli, tak nám to známi predali za symbolickú cenu..asi 40-bitiek za 5 EUR:D
kuurnik, na tie som aj zabudla, tak sú dobre schované
Inko - aku mas vysku?
aaaa wasabi nemám rada, ani tie wasabi oriešky, to je také moc "pikoš" na mňa ....
inko, ale inak, obdivuhodné zásoby, chválim :D
Inko - bruhaha :D. Ano, ano...aj ja si to vravim...ako dnes po tej milke! Dam si riadok...hm, je to dobre, tak supnem este jeden...kurna, fakt je to dobre...supnem treti a zajtra si nedam ziadnu sladkost.../o 10 minut/...bohatstvo, skeri sa to na mna.../odlozim to/...o 5 minut /uz sa to neskeri, ale mylsim na to.../...tak si este zobnem a zajtra si fakt nedam ziadnu sladkost!! A co bude zajtra?! ... Jeeej, ved ja mam nedojedene velku Milku, chnap po nej...
ojka, no ja tiež sa do kalórií nevyznám... a nikdy som neriešila váhu až na posledné mesiace... som 4 roky mala furt tú istú váhu...že 54 kíl...a zrazu bum... 59-60 :D chcem svoju 54ku! :D
víla :DD šúlam sa :D
teraz tu máme asi 5 balíkoch chipsov. a 10 nanukov :D a stále si vravím, no dobre, dneska zajtra to zjedzme a začneme už žiť zdravo...
a on fuuuuuurt dokúpi nové zásoby
a kukajú na mňa wasabi chipsy :(
ach... strašne chcú aby som ich otvorila:D