Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, nooo, čokoladikovo-banánova rolada, môže byť (:
wewa,a kedyže sa má to malé narodiť? si spomínala oktober? (: ale tak určite obaja rastiete len a len do krásy (: a dovolenkový pobyt určite k tomu tiež prispeje (:
Weva, ty tam radsej ani neklikaj :)
takto to na mna pozera a provokuje :D
aj som si nevsimol, neviem odkial sa vzali tie 3 neviem co sladkosti tam v pozadi :D
ktovie kolko dni sa to tam uz roztapa :D
este nech sa to zohreje na izbovu teplotu :)
aktualna zasoba, netusim, asi 20 kusov :D
dnes som bol sice v DM, ale... nechcelo sa mi ich uz kupovat :)
Staci mi lost sadista - pokusitel musia vaha :))) provokater jeden
lost, ešte stále frčíš na tých chlebíčkoch? :D aký je momentálny stav zásob? :D hm, pocit prejedenia zo sladkostí? nooooo, ak mám uprimne povedať, tak mne stačí napr. do dňa len raz niečo sladké... a niekedy ani to nie, ja sa zasa zbožňujem "napchávať" ovocím... (: a hlavne teraz v lete....
wewa, verím, že časom sa tu zoznámiš aj s ostatkom bandy... sem tam sa zvyknu zastaviť na kus reči ((:
Ale vsak pohoda, ono tu je take blbe pocasie, ze ani pohybu moc nebolo, teraz na dovolenke budeme fyrt na prechadzky chodit a zaplavat si... Zvladnem :) a celkovo kg co som pribrala su ok, len za posledne tyzdne strasne narazovo. Ale bol i nanuk... Sice nie Magnum, ale Snickers nanuk... Mnam
no ja to zahasim zatial s tymto: uvidime co potom :)