Prečo ešte nespíte?

system

dobra vila: caje - jednotne cislo caj
caje - jednotne cislo caja - mlade pekne dievca (vychod) :D

lost: vitam vitam :D
---
a caje su dobre jedine zelene s nejakou prichutou napr lipton : zeleny s jasminom, a pod. alebo biely je super alebo metovi, ine nepijem. a biely a zeleny neluhujte dlho ako je uvedene
zeleny max 3 min
biely max 5 min
ak budete luhovat dlhsie, alebo sacok ani nevyberiete (niekto vobec nevybera) tak su tie caje horke ! preto vam nechutia ;)
alebo dobre su potom caje take 18-21 rocne :D:D:D

lost

dobra vila

wow mas dobry prehlad :)))

www.youtube.com

tusim to bolo fakt ono..

ono to zamrzlo v takom vyraze tvare ako keby som mu tu rodalu zjedol (aj jeho cast) :D

ojka

lost, na dobrej pesničke ti to seklo :D
nie, ja čaje nesladím... je to tak zdravšie a pre mňa hlavne chutnejšie (:

ojka

dobrá víla, mňa vie dosť zasýtiť napr. melón, ale potom behám z neho stále na WC, lebo je moc vodový :D
ale čaj, tak tie su najlepšie buď domáce, alebo potom mám rad Popradský čaj.
lost, aké durhy čajov máš? možno sa stavím, čaje milujem :D
systém, chlape, no vitaj ((-:
dobrá víla- dvojzmysel:
čaj - pitivo
čaja - osoba ženského pohlavia :D

dobra vila

Lost - a vyznas sa v cajoch? :D Povedzte mi uz nejaku dobru znacku, ktora nie je plna farbiva! To ani nie su caje, iba obycajne chemie s farobu a danou prichutou :-/. Urobila som si sipkovy cajn, tusim od "Grande", ci co...v Kauflande maju iba tento druh zo sipkoveho, lenze to je sama farba :-/.

system - neviem, ci si sedim na vedeni, ale co je dvojzmysel na tom, ze mas rad caje?eeech :D

dobra vila

No domace sladkosti su tiez pekna kaloricka bomba :). Ale ci sa lisia od tych komercnych, netusim :-/. Netusim, co kam pchaju...a keby tie veci pozostavali iba z toho, co si napisal Lost, bolo by to super... ale oni do nasich potravin pomleju a pridaju vsetko! Hnus...