Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
slani len ten kto ma cukornicku ako solnicku a obcas si ich pomyli :D
lost, ja poznám ludí, čo sladia, ale i takých, čo nesladia... fakt to je len o tom, ako ti to chutí (:
No ja pijem zrovna zeleny caj, ked uz sa ten sipkovy minul...som naliata z cajov :D. Keby sa z nich dalo opit, uz som mrtva, haha. Ten je tusim lipton... Ja si do cajov cukor vobec nedavam, a nesladim ich...ak ich osladim, raz za uhorsky rok, tak medom...inac si do neho davam furu caju...ked to niekto ochutna, ide ho hodit o zem, ako nieco take kysle mozem vypit :D. Ja tam toho citronu fakt ze moc nazmykam...ze potom preco mam obcas kysly vyraz na ksichtiku :DDD
Aaaah, aha, diky za objasnenie...boze, to caje mi vobec nezaplo, pardooon...A system, to iba vychodniarky???(alebo mi zas nieco nedoslo?) Ak mam dnes dlhe vedenie, tak vedzte, ze to pre tu chorobu! (nieze by som to chcela na nieco hodit...hehe)
lost, tak susedia by ma nepočuli dupotať, lebo poprvé, byvame v domku a podruhé-bývam na prízemí, tak sa sestry ani rodičia sťažovať nemôžu.... LENŽE - jaaaa bych chtela riadne VOLUME :DDDD
lost, no tak daj, že aké maš tie čaje, nech sa inšpirujem (:
odpovedam na otazku: caj nikdy nesladim ani zrnkom cukru :) ani medom ani nicim podobnym alebo nepodobnym xD
ked vidím, jak tam tí chlapi hopkajú, tak mam chuť zaskackať si po izbe s nimi :D