Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, hehe, ja som tiez taky typ :D. Hodim si muzicku stanicu a ked ide dobry song, tak sa rozhadzujem po celej izbe :D
lost, dnes ked som bola poobede sama doma, tak mi v izbe hralo safri duo na plné pecky, a ja som si skackala a behala po celom dome, upratovala, slniečko mi tu pekne svietilo a nik sa sťažovať nemohol :D
jajka, fíha, z neho bude riadny kuchar (:
tiez som si uz dlho nespravila ozajstny cajik...sypany zeleny. musim pozriet co tam este mam.
noooo, teekane čaje moc nemusím a ten ALOE VERA, tak to sú chutné čaje (: a ostatné nepoznám,fiiiiha.... zaujímavé
mnamiky tak ten jasmin by som si dal :) a ten aloe vera tiez musi byt fajnucky :) ste mi normalne spravili chute na cajik :D zajtra na ranajky si urcite spravim :D dufam ze mame nejaky fajnucky :D a nie tie sladke lesne zbrndy :D
Volume...
to ano :D
to k dobrej pesnicke patriiii :D
preto mam radsej sluchadla :D
i ked, aj tie su pekne pocut hlavne v noci :D ale snad nie cez panel :)
ono je sranda, ze ked je nejaka super pesnicka a/alebo sled dobrych songs.. tak to volume vzdy nepatrne zvysim a zrazu zistime "ups, nehuci to nejak velmi? ved vyssie to uz nejde" :D:D:D
a potom ked to dam na 1/3 vykonu, tak nepocujem nic :D
ale ked rano cerstvo pustim na 1/3 vykonu, az mi bubienky praskaju :D:D
ani ja nesladim, ked, tak medom
krpec solí :) je to experimentátor
ojka, no nechcelo sa mi to prepisovat :D ale lepsie raz vidiet ako 100 x pocut? :D