Prečo ešte nespíte?

ojka

system, mňa vždy chytí nálada na spievanie akurat, ked cestujem vo vlaku, ja slúchatka v ušiach a všetci by sa len nechapavo kukali :D

system

a vsak ojka nejdeme do superstar :D ved len tak pre potesenie potrapit hlasivky :) kazdy amater ( aj ja) keby sa nahral na kazetu tak by ju potom rozbil :D ja aj ked som pocul svoj hlas nahraty na mobile a pod. tak som zareagoval ze : " jeziiiij jaky mam sprosty hlas ble ble " sak ja kvoli tomu si ani kameru nekupujem :D bo mam otrasny hlas z elektronickeho zariadenia :D ale inac si myslim ze normalka :D neviem no :D

ojka

systém, ver mi, že keby som sa nahrala na pásku a potom by si to vypočula, tak by to bolo zleeee, veľmi zleeeeeeee :D ešte len potom by som sa hanbila :D spevácka kariéra veru nie je pre mňa :D
nuzufaj, cink-cink pripíjam (: a aku príchuť si si dal? (:

123nezufaj

ahojte deturence :) v prvom rade by sme si vsetci mali pripit niecim lebo mame dnes medzinarodny den mladeze a myslim si, ze este do nej tak trosku patrime no nie? :D :D A ked sa niekto tak neciti tak nech si aj tak pripije aspon bude mat dôvod :D

lost co tam po shrekovi ked ty mas rad ine rozpravky :D Oggy a svaby :D
Ale si daval na dievcata dnes pozor a to sa mi paci :)
Inak nie tiesta ja nepocuvam len zopar sa mi od neho pacia, mozno 3 pesnicky su dobre :) on netvori presne to co ja mam rad. Jedna stara klasika sa mi od neho bude stale pacit :) Adagio for strings :)

www.youtube.com

uvod tohto povermixu je prave ta pesnicka co sa mi od neho paci, ale inak ho nepocuvam :) mam inych borcov :D co sa specializuju cisto len na moje uška :D

Ojka na ranajky som mal napokon Cottage Cheese :) a ked sme uz pritom jedne nedavno som dopapal najlepsi jogurt na svete a to je nas vychodniarsky Sabi :D mam ho velmi rad.

ojka

no jakí sme my veselí ludia :D ale tak ja radšej pre blaho všetkých moc nespievam :D len tak v mysli možno , potichúčky :D