Prečo ešte nespíte?

lost

ale mna dokaze nastvat toto:

1. ked si spomeniem na nejaky suuuuuuuuuupa dobru pesnicku, aaaale neviem ako sa vola a ani pomocou textu to nenajdem
2. ked viem co by som chcel pocuvat, presne viem, neviem to najst, lebo mam v PC bordel
3. kym tieto dva horeuvedene problemy vyriesim, prejdem a chut po nich :D

lost

no ja som tolko pouzival sluchadla, ze sa mi po 1/2 roku pokazili :D

bez ohladu na to akej znacky :D

sranda je, ze vacsinou kabel bol zly

(pocuvanie v terene) a asi sa zlomil..

no teraz vacsinou pocuvam cez ntb, = shit kvalita, a/alebo TV = shit kvalita

mam tu jedny sluchadla, tie su super, ked si ich nasadadim, tak to mui byt taky cas, ze mam vsetky fyziologicke potreby na 1/2 dna dopredu zabezpecene, inak si ich nedam dole ani keby mi dali pistol k hlave :D:D:D (nepocul by som ich)

lost

ojka

ono dnes ani spevaci nemusia mat super hlas :) technika vyhladi vseeeetko :D

prave dnes som to videl v gadget show :D

fakt ze z "nespevackeho" hlasu bude "chart breaker" hlas :)

ojka

chlapi diky, práve ste mi pripomenuli, že si musím dobyť mp3, oooooj, to by bola inak dlha cesta s vybitou škatuľkou (((-:
nezufaj, no môj den? konečne doma a veeeeeľmi rychlo ušiel (:

ojka

system, no to mi hovoríš z duše... milujem, ked cestuju niekde pri mne nejaké pubertiačky... akože mne sa niekedy pozastavuje rozum, a len dúfam, že my sme neboli tiež takí, lebo niekedy má dnešná mládež problém poskladať jednu normálnu vetu bez toho, aby sa nemusela použiť nadávka, nejaké sprosté slovo a pod.

123nezufaj

ja musim mat kazdy vecer pred spanim sluchadla v usiach kaaaaaaaazdy vecer :) uz to tak bezi nejeden rok :) aj ked som dlho hore aj do tretej tak aj tak si este dam sluchadla a tak zaspim :) Niekedy zaspim, ze ani mi nestihne prejst jedna pesnicka a niekedy prejdu aj viac podla toho ako som unaveny :) tuto noc sa mi stalo, ze mu hudba sla az kym som sa rano nezobudil :D

Ojka tak dnes dom dlho spal :) a potom som bol v praci a je piatocek a tomu sa tesim :) ty si mala aky den?

system

oj presne nekedy fakt lutujem ze nemam mp3 pri sebe ked take sprostosti trepu ludia v buse ze sa mi rozum pozastavuje alebo ked ohovaraju :D

ojka

hm, ja si zvyknem takto napr. pri cestovaní aj čítať knihu, ale na to sa potrebujem sústrediť, a ked tam všetci rapotajú, tak si radšej tu mp3-ku zapnem (-:O
nezufaj,a čo si dnes stváral celý deň? (:

system

:D :D:D hehe, by bola sranda :D neviem preco ale ja si napr. neviem zvyknut zeby som niekde v spoocnosti pocuval mp3jku cez sluchatka, napr pri korculovani a pod. pritom mam taku paradnu staru sice ale hraje jak daaabel :) sony :D a pocuvam ju tak cca 1 x za mesiac ked mam naladu si lahnem na postel a pocuvam :D