Prečo ešte nespíte?

system

lost : 150 € ? fuuuha tak to uz musi byt ina dimenzia :D tak to ti zavidim :) ja keby ze mam nazvys prachy tak by som bral MONSTER BEATS BY DR.DRE SOLO HD, ako tie som mal raz na usiach a skoro som mal z nich orgazmus :D to bol taky zvuk ze ani moje repraky so subwoferom nemali take basy, normalne sa sluchatka triasli na hlave aka supa kks. ale ta cena :( nic musim vyhrat prachy a su moje :D

ojka

lost, vidím jediné riešenie, upratať si v PC :D
nezúfaj, cez pol republiky až na východ (;
a vy máte aké plány na víkend?

lost

no musim povedat, ze kvalita hudby, tj. sluchadla to je horsie kao heroin...

uz by som pod HD555 nesiel.. (a to som za ne vyhodil asi 150e) + nuforce udaq za 100e (to je nieco ako zosilnovac, prenostny, na USB, perfektne zvysi kvalitu)

sem tam pocujem rozdiel medzi mp3 a .flac

ale raz som fakt zvazoval, ze predam oblicku a spravim si sluchadlovu zostavu za cca 3000e :D

ono by sa to teoreticky vyrovnalo reprakom za 5x vyssiu cenu podla slov experta na audio...

ale to by bolo sialene, to neskor, ked budem mat 30

(sakra! slucha sam od seba nici od narodenia, ot nie je fer, potrebujem dotaciu :D )

... proste je to navykove :) je to ako auto,raz sadnes do lepsieho ,spat uz tazko tazko :)

proste.. ta kvalita je aaach :D vyborna :)

je pocut ivac detailov, cistejsie, presnejsie, a je pocut / je rozoznatelne ak je pesnicka rychla (nezlieva sa to dokopy)

system

lost a ake mas sluchadka ? ja mam creative EP - 630 a su fakt super, uz ich mam myslim ze 5 roov stali ma 800 Sk ale hraju super stale a to su pouzivane fakt kazdy den cez notebook a pod. ;)