Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Besnota a kusanie? To co za zaner slo?:D
inko :D to ste nejakých "upríriakov" pozerali? zasa horor, že? :DDD
jaaaaaaaaaj cháááááápem :D lostík, o pivku kludne podebatím aj ja :)
ojka... šlo o besnotu a kúsanie :DD eeeeeeh...eh...:D
lost??? nechápem:D
tak to su uz hracky pre milionarov by som si dovolil povedat, ktory normalny clovek by predal auto a kupil si sluchadla ? :D ale viem o com hovoris, ono sa to mozno nezda ale clovek ktory nemal na usiach brutalne sluchadla tak si to nevie predstavit, ja som si donedavna tiez myslel ze co uz len moze na sluchadkach stat dpc 200 € ? sak to je nenormalne ... a pochopil som. a keby ze mam nazvys myslim ze by som nelutoval taku kupu.
inko, ja , ja, ja stááááále :D
no poďme podaj recenziu, čo to bolo, o čo tam šlo, odporúčania :D
MONSTER BEATS BY DR.DRE SOLO HD
su nejake malicke, to mali fakt taku kvalitu?
ja som mal totiz uz aj ten.. neviem ako sa vola.. tie "neznicitelne" okolo 100e stali, musim si spomenut.. take modre.. a kazdy ich chvalil.. velkost ca ako tvoj
aaaaaaaa KOSS PORTA PRO
mne vobec nechutili, zly zvuk :) a + svisti tam vzduch, ked som bol na bike
(vonku nosim vyhradne tie "do usi" co izoluju zvuky :) )
ale je to nebezpence :D
ako, ani trubiaci vlak nepocujem :D
(chodiieval som domov skratkou, tj 1 meter vedla kolajnic :D (tie betonove kocky, ais vies ci myslim) a nic som nepocul :D len zrazu vlak ze vzuuuuuuuuuuuuuuuuuum :D:D:D:D )
kto tuuuuuuuu? :)
toto je moj sen :)
ale toto vyzaduje uz serioznu zvukovku + serizony zosinovac a este nieco zevraj..
cize cena je 3x vyssia
nestaci tisicka :D
to mus mat taky zvuk ze az
system a ak by sme si toto dali na usi
a vypoculi co i len 1 pesnicku
uz nikdy by sme nechceli pocut nic ine :)
zobrali by sme si asi uver :D na ne
neviem preco pisem v mnozom cisle :)
ale aj keby mam tu moznost, vahal by som ci ich otestovat... ved to musi mat kvalitu zvuku velmi blizku k realite...