Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

dobrá víla..jaaaaaaasne :)) ešteže tak :)..i keď my dve skôr k juhu patríme...ale to nemusíme hovoriť, lebo sa nebudú s nami baviť. kicsoda micsoda, že? :)

123nezufaj

teraz je vo Svidniku tuning zraz dobre by sa bolo ist pozriet :) A ked ste spominali to pivko tak system na druhu sobotu sa nechystas na pivny festivak v KE?

[zruseny1]

ojka- no žiadni upíri, ale normálni ľudia nakazení zvieraťom :) zabarikádovaní v dome... a nikto neprežil
:D film od binghama... hajzlík..mimochodom, už by sa mal aj pomaly vrátiť...snáď je v poriadku :)

system

jj lost tie MONSTER BEATS BY DR.DRE SOLO HD boli fakt supa, ja som sa sam cudoval ze co to za reprak tam narvali, normalne mi sluchadka vybrovali podskakovali na hlave od basov ako subak a tlmilo to zvuk okolia paradne. a vraj MONSTER BEATS BY DR. DRE su aj za 400 € nejaka vyssia verzia do ktorych sa davaju aj riadne tuskove baterie (neviemc i jedna alebo dve) a to ma za ulohu rusit vonkajsie vplivi okolia, vraj ked to testovali tak ta rusicka vonkajsich vplivov je taka ucinna ze nepocujes ani prudove lietadlo. tak to musi byt tiez pecka :)