Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jiiiiiiiha..systém zaželal dobrú noc mne ako prvej..jiiiiiiiihaaa :DD jabadabadú :D tak dobrú, nech sa ti sníva o pekných sluchátkach :)
ojka Kamenica nad cirochou? :D :D
Nebud diplomaticka a normalne mi povedz kam mieris :) ale ak je to tajne samozrejme pochopim :)
system, pekné sny želám (:
To bolo mile system :). Dobru noc aj tebe
system aha tak prepac ja som myslel, ze si priamo z KE :)
Ako to, ze ziadny kamos nejde a ja som co? :D Ak chces seriozne ist môzme sa dohodnut :)
inko, ja ani z východu, ani zo západu, ja predsa zlatyyyy stred ((:
nezúfaj? hm, do akého mesta? do toho najvýchodnejšieho predsa... ked na východ, tak riadne (;
Inko - uch, jj. Ale tato spolocnost snad nie je taka, aj ked sa najdu aj take stupidne individua, ktora ta okamzite osocuju a skatulkuju iba preto odkial si...
idem spat :)
dobru noc Inko.
dobru noc Lost
dobru noc Ojka
dobru noc Dobra vila
dobru noc Nezufaj
:D
na východne budete mať pivný? fíha...tak tam zbehnite :) systém, nezúfaj, možno sa aj poznáte :) náhoda je blbec
nezfaj, do svidnika by som isiel keby nejaky kamos isiel samemu sa mi nechce. a do KE sa nechystam to je kus dalej od mojho domova a nemam tam kde prespat tam chodim len do skoly :) a navyse nemam prachy :D ale uvidime co bude :)
lost: www.alza.sk
:) a tieto krasa : www.alza.sk
a uplne by mi stacili tieto: www.alza.sk
:D:D:D