Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko - ja viem, niektorym staci odkial si... alebo ake mas priezvisko. Vcera som citala spoluziackin status na FB... Ze jej vynadali do madariek. Meno sa jej pise "Sz", pritom dievca je zo stredneho Slovenska, a nevie madarsky ani ceknut... Skoda reci...kreteni su, boli, budu...
Viem, ze to nie je mesto, ale napisal som to preto lebo sa to uvadza ako najvychodnejsie miesto hm ci sa mylim? Neviem no kazdopadne Snina je dost velky vychod :D :D
Koho tam mas? :)
inak, zo 2 dni dozadu Wewa oslavovala 27 000-cku, čochvíľa bude niekto zas, jak to číslo pekne rastie ((((-:
www.youtube.com
dostala som brutálnu chuť tancovať :)))
jo este posledny prispevok, :
nezufaj: tak nemozem ti na 100% povedat ze ano chcem tam ist, zalezi na tom viac faktorov ale keby som sa rozhodol tak ti napisem sem alebo mail to je jedno ;)
k tym snom vsetci zelaju pekne sny i ked moja teoria je skor taka ze je lepsie popriat skarede sny. preco ?
- ak sa ti sniva pekny sen, zobudis sa : si sklamany a povies si : :(((( sakraaa to bol len sen :( aka skoda :(
- ak sa ti sniva skaredy sen : zobudis sa a povies si : ach super ze to je len sen :) a clovek je aj stastnejsi :D ci ?
no a uz vazne idem tak pa
tebe ako poslednému, pretože systém vie, že ty aj tak nebudeš zúfať..aj keď budeš na poslednom mieste... :DD
jej ale na to pivo by ste mohli spolu ísť..to by bolo aké milé :)
inko, a mne zasa zaželal ako zlatému stredu, zlaté (((((-:
dobrá víla, no by si sa čudovala... veru sa také potovry ešte nájdu a dosť ich je..ale ja nemám našťastie ani prízvuk ani nič...veď maďarčinu ani neovládam... až na pár slov :D
nezufaj, kamenica nie je mesto :D ale bol si blízko, sa budem túlať okolo sniny pár dní (:
Inko a mne ako poslednemu :D :D :D