Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, milujem tú pesničku... a aj to prostredie, kde sa to natáčalo, som to spoznala už hneď podľa tej budovy až potom si som si všimla vzadu Starý most :D
Inko, u zvierat mozno nie...ale u cloveka sa mi fest zda, ze je to vcas este liecitelne... vies co, zajtra sa pohram s googlom :D
Inko, necitala si Cujo od Stephana Kinga? Tam Cujo, pes, bol besny a stal sa z mileho maznaca krvilacny zabijacky psisko :-/.
Ale uspokojim ta, v dnesnej dobe je besnota prakticky nemozna...
Aj ked mne sa zda, ze v prvej faze je liecitelna.
prečo budúci rok víla? :D
to už tu bolo raz spomínané, že pôjdeme všetci na pohodu :DD
Inko ty si poklad fakt :) pekne si to vysvetlila a veru nebudem zufat :*
Dievcata môzem sa Vas nieco opytat? Zijete so svojimi polovickami?
system ked sa rozhodnes tak napis tu na forum doobedu :) Nadeje tomu nedavam lebo je to vsetko narychlo :)
Baby, nabuduci rok ideme na spolocnu trsaciu party, haha :D
no je jasné že mne sa dneska bude snívať o tej besnote :)) a to ste vedeli že sa nedá liečiť? ja som bola z toho mierne vyvalená...to keď ma náhodou kusne besná veverička, tak zomriem??? šalená?
grrr, zajtra bude tcom na titulke!! nasrali ma!! nemaju ani poruchovu sluzbu v noci . teraz pretiekol pohar.
Opíšte znaky Opíšte písmena z obrázku vľavo
DVDR
:D:D:D
to co ej za haluz :D:D:D
inko, no tak si zahopkaj ((:
system, tak ak platí tvoja teoria v tvojom prípade, tak ti želám tie najškaredšie sny aké len môžu byť (: či?
ojka, no viem, na tú 27000 som mala zálusk, aj sme sa tak s wevou okolo nej tesne obšmietali, len ja som potom musela odísť na tú moju babskú jazdu tak sa nedalo nič robiť :D nemohla som prísť neskoro s výhovorkou, že na jubilejný príspevok nepustil...baby by ma asi moc nechápali :))))