Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, milujem tú pesničku... a aj to prostredie, kde sa to natáčalo, som to spoznala už hneď podľa tej budovy až potom si som si všimla vzadu Starý most :D

dobra vila

Inko, u zvierat mozno nie...ale u cloveka sa mi fest zda, ze je to vcas este liecitelne... vies co, zajtra sa pohram s googlom :D

dobra vila

Inko, necitala si Cujo od Stephana Kinga? Tam Cujo, pes, bol besny a stal sa z mileho maznaca krvilacny zabijacky psisko :-/.
Ale uspokojim ta, v dnesnej dobe je besnota prakticky nemozna...
Aj ked mne sa zda, ze v prvej faze je liecitelna.

123nezufaj

Inko ty si poklad fakt :) pekne si to vysvetlila a veru nebudem zufat :*
Dievcata môzem sa Vas nieco opytat? Zijete so svojimi polovickami?

system ked sa rozhodnes tak napis tu na forum doobedu :) Nadeje tomu nedavam lebo je to vsetko narychlo :)

[zruseny1]

no je jasné že mne sa dneska bude snívať o tej besnote :)) a to ste vedeli že sa nedá liečiť? ja som bola z toho mierne vyvalená...to keď ma náhodou kusne besná veverička, tak zomriem??? šalená?

trololo

grrr, zajtra bude tcom na titulke!! nasrali ma!! nemaju ani poruchovu sluzbu v noci . teraz pretiekol pohar.

Opíšte znaky Opíšte písmena z obrázku vľavo

DVDR

:D:D:D

to co ej za haluz :D:D:D

ojka

inko, no tak si zahopkaj ((:
system, tak ak platí tvoja teoria v tvojom prípade, tak ti želám tie najškaredšie sny aké len môžu byť (: či?

[zruseny1]

ojka, no viem, na tú 27000 som mala zálusk, aj sme sa tak s wevou okolo nej tesne obšmietali, len ja som potom musela odísť na tú moju babskú jazdu tak sa nedalo nič robiť :D nemohla som prísť neskoro s výhovorkou, že na jubilejný príspevok nepustil...baby by ma asi moc nechápali :))))