Prečo ešte nespíte?

trololo

no ide len o to, ze mam alergiu na to ak vypadne internet a ak vypadne 8 hodin predtym, ako si tam ti technici sadnu :)

a jedine co vedia urobit je "restartujeme vam to"

existuje este jedna moznos, ktoru som robil minule a to je zavolat do t-comu do magio oddelenia a tam to typek tiez vie prehodit..

lenze zbytocne budem nadavat na neho, ak zodpovedny je niekto iny, a ten nech si ma nepraje :) fakt nepraje..

ojka

dobrá víla, tak k tomu som sa nedopátrala... :D ale aj kamaratku mám takú, čo vie písať aj ľavou aj pravou... a ked učiteľka diktovala v škole poznámky, tak ona mala v jednej ruke modré v druhej zelené pero a mala po starostiach, nemusela ich meniť ((((:
ty vieš tiež písať oboma?
ale tak viete, ako sa hovorí, ked sa niekomu niečo nedarí, tak sa mu povie, že je ľavý... tak ja vlastne potom tiež oslavujem :D

trololo

aaaaaaaaa ak by som vedel nemecky, tak by som iz zprdol v nemecku , teraz by som im zavolal na technicku linku, no ale ak len anglicky, este si zo mna budu robit srandu :D

deti deti.. vidite.. toto je dokaz ze kazdy jazyk sa hodi :) minimalne v tomto :D

vie mi niekto dat rychlo kurz nemcini za 15 minut? :D

ojka

lost, dostaneš absťák? :D sem tam si treba aj od nás odpočinúť (:
nezúfaj, nie,... uplne najvýchodnejšie MESTO je Snina a MIESTO je Nová Sedlica, tam je tiež prekrásne, odporúčam na turistiku (;

ojka

aaa máme tu sobotu
dnes máme Medzinárodný deň ľavákov (no schválne, koľko vás tu je? hovorí sa, že títo ľudia sú inteligentnejší, tssss:D)
pred 50 rokmi sa začal stavať Berlínsky múr,
pred 112 rokmi sa narodil Sir Alfred Joseph Hitchcock - macher v oblasti thrilleru a horroru (že inko?)
85. narodky dnes oslavuje i Fidel Castro a 28 zas slovenská herečka Táňa Pauhofová.

trololo

ojka, tak mam tu 2. net :) ale 3. som pozical kamosovi :D padne tentoa som bez vody :D:D:D

ide o princip, ze kolos ako telekom nema ordinancne hodiny teraz

fakt svinstvo. (a fakt to budem riesit tak tvrdo ako to je v mojich silach :D)

toto si v nemecku nedovolia, nemci :D