Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
pekný deň všetkým:)
tí čo riešia, nech úspešne poriešia (nezúfaj:)
a tí čo budú lebediť dneska vonku, nech si dávajú pozor na gebulky:)
no a pracovne nasadeným nech to rýchlo ubehne
ojka, to sú gynekologické záležitosti..sono a tak
ja nemám na dnes žiaden veľký plán, asi pôjdem za sestrou a deťmi, dlho som nebola doma, a dlho potom zas nebudem, tak ich pôjdem navštíviť:)
inko, zlato, u jakého lekára si bola, keď tie výsledky sú také aké sú? /-: dúfam, že nakoniec bude všetko v poriadku, i ked to čakanie a strach, chápem ťa....
nezufaj, a ty si včera ako zmákol svoj náročný deň? (:
hm, zasa som sa s viacerými minula, jajka, zuzic, to je ako zákon schválnosti....
no čo banda, a čo plány na dnes? (:ďalší horúci deň....
zdravíčko (: ránečko (:
ako vidím, tak tu sa včera vo veľkom cestovalo MHD (: však ja sa s vami možno už aj z videnia poznám, ak frčievate pravidelne 50-tkou, či 83-kou :DDD ešte ma môžte stretnúť v 68-čke alebo 88.
Ale v tých starých rachotinkách sa veru necestuje najpohodlnejšie... a ešte ak tam je ľudí namačkaných až-až a šofér jazdí bez pudu sebazáchovy, tak mám niekedy pocit, že nevezie ľudí, ale s prepáčením kôpku hnoja, brrr, vrrr....
:DDD nezufaj, ty nemáš chybu :D a prečo nejdeš na wc? však počkaj, ty sa donatriasaš, keď už budeš mať pyžamo mokré :D
hej, to je aká trúfalosť že práve ty si zúfalý, nezúfaj :D
takže aj ty si mal naprd deň? tak to by sme mali zapiť asi...
Joj jasne, ze si pamätam a preco by som nemal ved som drzal prsty :)
U mna to nedopadlo dobre :( zajtra idem riesit zas nieco, ale nedavam tomu nadeje. Som sklamany, nahnevany, zufalu vsetko v jednom. No, ale inak som v pohode :D :D :D
Pocuvam hudbu tak somnou tu na posteli az natriasa :D a trosku mi aj curat treba tak aj kvoli tomu :D
aa už mi aj mailovka funguje :)
aa..mala som rozpisany prispevok a padlo mi to:-/
nezufaj, to je zlaté že si pamätáš na to, ako som to ráno spomínala:) ale aj ty si mal mať dnes náročný denň..ako ti teda dopadli tvoje veci?
u mňa práveže nie dobre...navonok som okej, ale vnútri vo mne lomcuje hnev, smutok, strach... musím čakať ďalších 6 mesiacov... ale kedže si nijak smútkom nepomôžem, nebudem si nič pripúšťať...ta ne vychodňare? :))
zuzic, možno si mi ešte niečo písala na mail, neviem...nejde mi zas prihlásiť..takže ti neviem odpísať..to len aby si vedela:) skúsim to ešte neskôr
binghi... radšej poslúchajme iba jajku :D
a rýchlo sa vráť! a tiež poslúchaj a nepreháňaj to s makaním:)
dobru nocku..a sladke snicky...asi sa dlhsie neuvidime...tak posluchajte inkognitko....a jajku :)))))))))....
Inko vidim, ze sa usmievas tak zrejme dnes to dopadlo u lekara fajn :)