Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

jajka, tvoj krpček je malé blonďavejšie zlato? alebo aspoň s takými bledšími vláskami? lebo asi cca mesiac, dva (?)dozadu predomnou v mhd sedela nejaká pani s takým chlapčekom a tiež ten malý niečo také splietal :DD že petržalka je najväčšie mesto v BA, niečo na ten spôsom... zlaté ((:
wewa, no ozaj, to som sa chcela na tu pivnicu ešte popýtať, ... veľké škody vám to tam urobilo? takéto veci veru vedia "potešiť"... a ešte ked je žena sama doma... /-: dúfam, že to tam máte už viac v poriadku...

Weva

Ojka - dnes tak do piatej, ako skoro kazdy den... ale vcera bol narocny den, vytopilo nam pivnicu a tak som s tym bruchom snazila ratovat co sa da (mangel na skuzobke) takze dnes mam predpisany veget...

A tu nie je tak horuco ako u vas - trosku slniecka by sa zislo, ale 37 je teda aj pre mna prilis

ojka

inko, ty bonzáčka :D jajka, ale hej, hej, tam ja často kemúujem, a aby som bola aj ja bonzáčka, tak bonznem, že v petržalke sme potom teda 4-uholník. Aj Denzík blízo nás býva... ale viac už ani neceknem :DDD
inko, tak železná studnička nie? však tam by si šla s malou v oddychovom čase, nie pracovnom :D ale tak v peknom prostredí pracuješ veru (:

[zruseny1]

jajka, aj ty bývaš v tých končinách? :) no vy ste mi všetci pekne pokope:) taký petržalský trojulolník- ojka, jajka, bingham.

jajka001_

tak starohájska hej? :)
inko, drzim palce, u mna to prsniky neboli. ale ked lekari vravia ze by to malo byt ok tak im treba verit:)

[zruseny1]

ojka, ježiš železnú studničku mi ani nespomínaj :D tú riešim posledné dni pracovne..minulý týždeň som tam bola dvakrát, už chytám averziu na celú tú lokalitu..ale ešte sa tam asi nachodím so šéfom kvôli nejakým organizačným veciam..ble

a spolužiaci nech si berú príklad... to je práveže super, viem že to nemáš veľmi ďaleko..ja by som to asi tiež tak robila keby som bývala na starohájskej..ale z dúbravky by mi to asi pešo dlho trvalo :D

jajka, bolo to sono prsnikov. pred pol rokom som mala "iba" jeden nalez... teraz sú už tri... nie je to vraj na pohľad zlé, podľa všetkého sú to iba nejaké cysty z HAK... neviem, tú som vysadila pred rokom...
no u nás v rodine s tým majú ženy dosť problémy... ale nepripúšťam si nič..uvidíme o pol roka:)