Prečo ešte nespíte?

lost

no to horko, uz ani moj pes nezvlada :D boli sme tak asi na 2km mozno 3km prechadzke a 1/2 z toho v tieni a on si potom len tak zrazu lahol.. ze koniec :D nepohnem sa :D ale netusim ci by sa pohol, ak by som mu napr hodil loptu :) musim niekde zohnat nafukovaciu misku aby mohol pit jednoduchsie :) nepozna niekto nieco take nahodou? :) nieco co sa vojde bezproblemov do vacku.. :D

lost

Inkognito

no nechcem zabit tetu nejakym sarkazmom :) ludom sa neda vysvetlit.. niekedy :)

nj aupark, to je taka bojova zona :D

Weva

No vsak jasne, pes ma stat zadnymi na zemi a prednymi packami sa drzat aby nespadol (ci aby ho niekto skor nezaslapol)... Alebo ako moji kedysi - nemikol sa a nevystupil pri dalsej moznej zastavke :)

[zruseny1]

hmmm..50tka chodí do auparku...zase si tam bol? :DDDDD

a práveže tento bus chodí dosť často, myslím :) neviem ako cez prázdniny, určite nejaké spoje vypadli

a ty si tetuške nič nepovedal? :D veď ten tvoj psík je ako bábo...ktovie čo sa jej nepáčilo

lost

ale tie MHD su katastrofalne, ved ich zriedili ci co? cakal som viac ako 15 minut na 50tku.. shit jeden.. a ved je tam horsie ako v skelnniku... klima im nic nehovori :D hlavne ze maju automaticku prevodovku. lolkovia.. blava no :D:D