Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ono asi cele naraz je najlepsie, inak by som sa k tomu zvysku uz nedokopala... Najhorsie je ze ani pit nemozes... no jo... na kolac dnes mat chute nebudem :)))
S malym deculom, hm - ako vravis kino, kupko, zoo, mozno nejaka vystava, ale im niekedy staci i normalne ihrisko s preliezkami, ci prechadzka v parku... (ja som vzdy kazdeho psika chcela pohladkat) - chodte s lostom na prechadzku :)))
musela si to vypiť celé naraz? :D
hmm..voľné dni? :)
ja plánujem uniesť moju neterku do bratislavy... ale zatiaľ sa o ňu moc boja, neviem prečo, nie som nezodpovedná, veď ju iba vezmem na disco :DD ale nie:) na to je ešte malá... jajka by mi mohla možno poradiť, kam s takým sedemročným deculom..okrem kina a kupka..nič mi nenapadá
kočky moje zlaté, tak dúfam, že vám všetky výsledky dopadnú dobre (:
macca, aspoň ti čas rýchlejšie ujde, ked sa tu nenudíš, no nie? (((-;
ja som bola dnes tiež po lekároch.... ale nevydržala som tam čakať, tak som sa dala radšej objednať.... nenormálne horúčavy sú všade....
tu zial ziadne volne dni nie su... ale ja vam doprajem a tesim sa i za vas :) Kto ma co na plane??? Pochvalte sa!
Dnes sa tu teda nenudim :)
Tesite sa na volne dni? Pondelok a stvrtok? :)
:) jaj si ma s tou Ulrikou rozosmiala... nakoniec ju tak fakt budem volat (ako krycie meno)
Vysledky poslu az lekarke, takze uvidim, ale hadam to bude ok... ale z tej zbrndy je mi zle doteraz...
ejha, takto sladko si dnes začala deň:)) ja tú žbrndičku poznám, nikdy som nič sladšie nepila, ale už ani neviem čo mi to vtedy zisťovali... a potom sa pich pich do prstov každú hodinu :)
a máš to v poriadku?
ty si taká zlatá:) ďakujem, my zase budeme v novembri držať prsty tebe a malej Ulrike :)) nech príde na svet bez problémov
na biku?
Ale kto by dychal tie plyny???
A ktovie, kde ti ten bike slohnu, vsakze
Ahojte ahojte.. I ja som dnes bola u lekara - ze ci nemam tehotensku cukrovku,... poviem vam vypit roztok s 50g glukozy nalacno a cakat hodinu bolo tahsie ako som si myslela... to mi mali dat radsej rovno colu :)
Inko drzim palce - neviem presne na co cakas, ked si spominala tych 6 masiacov, ale moje palce (nase - vsetkych 8) su Tvoje :)
lost, alebo sa pekne vytrénovať. zapracovať na kondičke a chodiť všade pešo:))