Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

no ono asi cele naraz je najlepsie, inak by som sa k tomu zvysku uz nedokopala... Najhorsie je ze ani pit nemozes... no jo... na kolac dnes mat chute nebudem :)))

S malym deculom, hm - ako vravis kino, kupko, zoo, mozno nejaka vystava, ale im niekedy staci i normalne ihrisko s preliezkami, ci prechadzka v parku... (ja som vzdy kazdeho psika chcela pohladkat) - chodte s lostom na prechadzku :)))

[zruseny1]

musela si to vypiť celé naraz? :D
hmm..voľné dni? :)
ja plánujem uniesť moju neterku do bratislavy... ale zatiaľ sa o ňu moc boja, neviem prečo, nie som nezodpovedná, veď ju iba vezmem na disco :DD ale nie:) na to je ešte malá... jajka by mi mohla možno poradiť, kam s takým sedemročným deculom..okrem kina a kupka..nič mi nenapadá

ojka

kočky moje zlaté, tak dúfam, že vám všetky výsledky dopadnú dobre (:
macca, aspoň ti čas rýchlejšie ujde, ked sa tu nenudíš, no nie? (((-;
ja som bola dnes tiež po lekároch.... ale nevydržala som tam čakať, tak som sa dala radšej objednať.... nenormálne horúčavy sú všade....

Weva

:) jaj si ma s tou Ulrikou rozosmiala... nakoniec ju tak fakt budem volat (ako krycie meno)

Vysledky poslu az lekarke, takze uvidim, ale hadam to bude ok... ale z tej zbrndy je mi zle doteraz...

[zruseny1]

ejha, takto sladko si dnes začala deň:)) ja tú žbrndičku poznám, nikdy som nič sladšie nepila, ale už ani neviem čo mi to vtedy zisťovali... a potom sa pich pich do prstov každú hodinu :)
a máš to v poriadku?

ty si taká zlatá:) ďakujem, my zase budeme v novembri držať prsty tebe a malej Ulrike :)) nech príde na svet bez problémov

Weva

Ahojte ahojte.. I ja som dnes bola u lekara - ze ci nemam tehotensku cukrovku,... poviem vam vypit roztok s 50g glukozy nalacno a cakat hodinu bolo tahsie ako som si myslela... to mi mali dat radsej rovno colu :)

Inko drzim palce - neviem presne na co cakas, ked si spominala tych 6 masiacov, ale moje palce (nase - vsetkych 8) su Tvoje :)