Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

jajka001

nahodou so starymi ludmi je sranda, prinajhorsom mi dvihnu moj nizky tlak:)
lost, ved prave taky maly skladaci poharik plastovy mam, to si strcis do vrecka. chapem ze si chlap a nerad nosis cokolvek na ramene ci v ruke :)

[zruseny1]

lost, tú kabelku ti zakázala ojka a laurina..:D
ja som bola za to aby si si ju kúpil..ľahšie by sme ťa spoznali

jasne, niekedy je lepšie držať pusu a len pritakávať :D mne sa zas v busoch a vlakoch často stáva, že ľudia sa chcú so mnou silou mocou rozprávať... a ja nechcem :D jedná sa hlavne o také zlaté babičky...ale keď ja radšej mp3 do uší a nemať s nikým nič :D

lost

jajka001

nj, ale ja kabelku nemozem :D zakazali mi ju :))))

ale tak, je mozne to riesit bud sackom, alebo malou miskou, taku mam v aute.. to je cca 10cm v priemere, idealne na cesty.. lenze mat misku v ruke, ked som v meste.. v dalsej samotnu flasku.. nemam potom kam dat voditko :)

alebo dobra alternativna cesta by bola falasa, ktora sa da otvorit v polovici :D

lenze to by som potom zas ja nemohol z toho pit :)))

lost

ale Idealny dizajn by bol prave taky ako ma pohar (tj. dole uzke a hore siroke) tak by som potreboval najmenej vody pri kazdpom napusteni...

jajka001

co uz ti ludia nevymyslia. neviem, ja by som vzala z domu proste misku, ved aj ked chodim von s malym,mam plnu kabelku alebo aj batoh, aby som mala vsetko na kazdy pripad :) jedlo, pitie, oblecenie, atd

lost

vyzera to ako stan :D

jajka001
pil, ale point aje prenostnost :)

teraz to robim tak ze mam pri sebe sacok a flasu vody.. tak spravim z dlane "misku" a do sacku nalejem vodu :D a pije.. ale je to neprakticke lebo potom musim vodu vyliat (i ked toot budem musiet takmer urcite aj z tej misky), aby nemal vodu spinavu atd.. cize kazde napitie ma sotji takmer az 1dcl vody (a on vypije 10%) co nevadi.. avsak z 1/2 litrovej flase sa napije len 5x :) to staci tak na 2 hodiny v takomto pocasi asi (potom sa ta voda tak ci tak zohreje na nepitnu :D )