Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, to co si pisala o tych vysledkoch a polrocnej kontrole, ak je to to co myslim, tak som tiez mala raz horsie vysledky ale o pol roka to bolo ok. tak sa neboj:)
inko, 68 chodím viac-menej do práce(ale aj do školy by som sa veru dostala), do školy radšej chodím peši keď sa dá (: i ked spolužiaci sú z toho niekedy kapanek mimo, že o čo mi ide, ked nejdem MHD, ked môžem (((-:
wewa, a dnes do koľkej ťaháš v práci? (:
jajka, 68 tiež veľmi často využívam a takisto 88, tak si niekedy všetci dáme míting v BA.MHD ((((-:
inko, ešte ma napadol Devín, železná studnička, možno pláž pri dunaji a pohrať sa tam (: no neviem, na čo frčí malá (;
jajka, super, určite jej niečo z toho navrhnem a ona si vyberie :))
ďakujeem
no takže 68 je zatiaľ spojovník nás troch :D ojka, tipujem že 68-kou len počas semestra chodíš...do školy:)
jasné zoo, že mi to nenapadlo... ale to bude trochu problém, ja mám tých návštev zoologických záhrad už plné zuby.
dobre ale ide o malú, ja sa prekonám:)
ešte sestru musím presvedčiť, aby mi ju vôbec dala.
jej lost, počul si? ideme spolu venčiť :D
a bobová dráha? :)hmmmmm... ojka, malá je veru poriadne akčná... na poslednej dovolenke zdolala aj lezeckú stenu:)
weva, tak ano, aby sa nepovedalo, aj zdravie treba sem tam opomenúť :D a macca by nás nevykopla predsa:) ale teraz trošku trniem, lebo včera tu bola jedna osoba..zakladala témy odveci a mala podobnú IP ako ja...a už raz sa mi stalo, že niekto dostal ban a zlízla som si to aj ja :D
alebo niekam do lesa na vylet, na staru zrucaninu, na hrad
ahojte:) zase hic :)
ojka, mna mozes stretnut v 68
inko, so sedemrocnou kam ist, no, my najmä na ihrisko chodime, do parku sa prejst, na zmrzku, mozte ist na kupko, nakupovat :) do divadielka, zoo alebo botanicka, do muzea (ja som s malym obehala tusim vsetky), proste fakt kamkolvek. mozete si ist pozicat korcule. vziat loptu a zahadzat si, rakety tenisove, mozete si doma malovat ak nebude pekne, ci pozerat rozpravky, skladat nejake puzzle.
inko, alebo ak je to adrenalínové dieťa, tak potom šup na kolibu na bobovú dráhu (:
inko, s malou môžeš skočiť aj napr. do zoo ((-: len aby vám počasie vyšlo.
A dakujeme Ojka - aspon obcas sme tomuto foru i verni a riesime i lekarov :) tak nas nik nemoze vykopnut, ze nediskutujeme o zdravi, vsakze!