Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

jajka001_

inko, to co si pisala o tych vysledkoch a polrocnej kontrole, ak je to to co myslim, tak som tiez mala raz horsie vysledky ale o pol roka to bolo ok. tak sa neboj:)

ojka

inko, 68 chodím viac-menej do práce(ale aj do školy by som sa veru dostala), do školy radšej chodím peši keď sa dá (: i ked spolužiaci sú z toho niekedy kapanek mimo, že o čo mi ide, ked nejdem MHD, ked môžem (((-:
wewa, a dnes do koľkej ťaháš v práci? (:

ojka

jajka, 68 tiež veľmi často využívam a takisto 88, tak si niekedy všetci dáme míting v BA.MHD ((((-:
inko, ešte ma napadol Devín, železná studnička, možno pláž pri dunaji a pohrať sa tam (: no neviem, na čo frčí malá (;

[zruseny1]

jajka, super, určite jej niečo z toho navrhnem a ona si vyberie :))
ďakujeem

no takže 68 je zatiaľ spojovník nás troch :D ojka, tipujem že 68-kou len počas semestra chodíš...do školy:)

[zruseny1]

jasné zoo, že mi to nenapadlo... ale to bude trochu problém, ja mám tých návštev zoologických záhrad už plné zuby.
dobre ale ide o malú, ja sa prekonám:)
ešte sestru musím presvedčiť, aby mi ju vôbec dala.
jej lost, počul si? ideme spolu venčiť :D
a bobová dráha? :)hmmmmm... ojka, malá je veru poriadne akčná... na poslednej dovolenke zdolala aj lezeckú stenu:)

weva, tak ano, aby sa nepovedalo, aj zdravie treba sem tam opomenúť :D a macca by nás nevykopla predsa:) ale teraz trošku trniem, lebo včera tu bola jedna osoba..zakladala témy odveci a mala podobnú IP ako ja...a už raz sa mi stalo, že niekto dostal ban a zlízla som si to aj ja :D

jajka001_

ahojte:) zase hic :)
ojka, mna mozes stretnut v 68
inko, so sedemrocnou kam ist, no, my najmä na ihrisko chodime, do parku sa prejst, na zmrzku, mozte ist na kupko, nakupovat :) do divadielka, zoo alebo botanicka, do muzea (ja som s malym obehala tusim vsetky), proste fakt kamkolvek. mozete si ist pozicat korcule. vziat loptu a zahadzat si, rakety tenisove, mozete si doma malovat ak nebude pekne, ci pozerat rozpravky, skladat nejake puzzle.

Weva

A dakujeme Ojka - aspon obcas sme tomuto foru i verni a riesime i lekarov :) tak nas nik nemoze vykopnut, ze nediskutujeme o zdravi, vsakze!