Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jajka, musím ešte dnes dokončiť jednu reklamu.. a nejak mi došli nápady a chuť... ani u lekára som nemala dnes dobré výsledky
oo lost, jak to že som si to číslo nevšimla predtým? :))
lost, toto sa ti bude pacit:
preco, inko?
no hej..keď si konečne raz spravím vodičák, aj mi bude smutno za tou bratislavskou mhd :D toľko kurióznych vecí tam človek zažije..
na konečnej bolo treba už vystupovať, iba jeden mladý tam ešte sedel, s hlavou zalomenou dozadu... a už som iba zvonku videla ako šofér k nemu nacupital... a tak bojazlivo do neho šťuchol prstom a rýchlo ustúpil nabok :DD určite sa bál že nežije, ale bol iba opitý:D pri vystupovaní dopadol na štyri:)
aach, dneska je úplne naprd deň..ale úplne že naprd
no vyskytnu sa, sem tam, nevadi.
tie autobusy su hrozne, tie s klimou este ujdu, aj ked potom ked vystupis je to tiez sok, ale najradsej mam tie nove kde nie je klima a tie okna su pozatvarane.
no ja chodím hlavne 83kou :D tá je super pohodlná, klimatizovaná, aj dýchať sa tam dá
agresívne strigy?:) ale to hádam nie... veď všetky babičky sú v mojich predstavách milé laaaaaskave osobky :DD nekazte mi predstavu :)))
aj my budeme také babičky..nebudem taká potvora ako teraz:D
to su mile tetusky -az na tie choroby, to sa blbo pocuva - tu v ba mame sem tam dost agresivne strigy :) alebo aj deduškov :) pripadne šoférov :) no v mhd je sranda, ak sa tam da dychat
mne nedvíhajú tlak, ani mi nevadia:) len mi je cesta s nimi trochu pridlhá
neviem ako im poradiť, lebo väčšina sa iba sťažuje na boľavé nohy, kĺby, neposlušných vnukov... sem tam sa čosi opýtajú....
"a čo moja študujete?"
"ekonomiu"
"jaaaaaaj, bieda to je dneska....Mikloš s Dzurindom, zlodeji jedni"
"ano teta... zlodeji"
atd atd... a potom sa už len usmievam a prikyvujem:)