Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no tie lejaky tu su strasne - staci si dat do youbube Belgium storm a podobne a uz to fici... na festivale Pukkelpop zabilo padajuce podium 5 ludia (teda niektori zomreli neskor na nasledky) a zranilo desiatky... a to co bolo v bruseli vcera bol totalny armagedon.
Ono mali sme tam vela veci z dreva, takze ked to clovek necha stat v tej mlake tak to moze vyhodit... lenze kam to presunies? tak som to len dala vyssie na plastove prepravky, ale s tehotnym bruchom to nie je nic moc prekladat... radsej som to nechala po chvili
jajka, takisto neodporúčam....aj u nás doma, keď treba isť von, tak len od rána nejakej šiestej trochu doobeda, a večer... možno od šiestej zas.... inak sa ani len nedá....
ja som musela veru cez obed do mesta, a nebolo mi všetko jedno (-:O
ok tak to este vydrzim :)
ojka, ako vyzerala ta pani v buse, pamatas si? neda mi to, moje dieta je predsa original :)
jajka, neodporúčam :)
ja som iba išla pár hrušiek popadaných zo stromu pozbierať...trvalo mi to asi tak 15 min. a už mi bolo tak nedobre :D
a ty mávaš nízky tlak sa mi zdá...nikam nechoď :) radšej ešte vydrž...kam ťa to ťahá prezraď :)
ojka, ty určite neotravuješ nikoho :) s takou osobou ako si ty ani ponorka nehrozí :D
a ten zápis máme kedy vlastne? piateho? moje nervy, zase sa začne ten kolotoč
ja plány na voľné dni nemám, vravím, chcela by som tú neterku vziať so sebou do BA :)
inko, 50 robôt máš rozrobených :DD akční ste tam....
do BA idem nejaký ten deň pred zápisom a vtedy začnem aj znova makať, čiže dovtedy budem otravovať doma a v okoli ((((-: nech si ma tu aspon nachviľu užijú... a ty aké plány na voľné dni?
myslite ze sa uz da ist von?
ešte že hovoríš..odtiaľ z tej furdekovej by som sa už mala odhlásiť :DD
no niečo také... o športové podujatie sa jedná:) ale môj šéf je veľmi aktívny, on má viac tých firiem a združení..takže keď nerobíme na tom podujatí, tak na dvoch ďalších veciach :D
aspoň je to pestré:)
a ty kedy plánuješ ísť znovu do práce? :) teraz budú nejaké tie sviatky..ešte budeš asi doma oddychovať však
inko,máš odpustené(: karioll je tiež z BA ale bližšie nebonznem (; a denz pokiaľ viem v nitre nebýva (; ale tak možno ma viac baráčikov, kto vie ((-:
no ja som tak myslela, že nejaké vybavovačky tam máš....fíha, firemna akcia bude, či? ty už si vymenila aj tú furdekovu,že?
ojka, ja tam nepracujem :D pracujem v inej lokalite..takej škaredej :D
na tej železnej budeme iba niečo organizovať:)
juj prepáč za to bonznutie, ale veď ty si to častejšie spomenula už predtým..som myslela že aj ostatní vedia, že tam bývaš :D
denz nie je z nitry? ktovie kde býva karioll:)
weva, ou ou, to počasie u vás ozaj vrtoší..mali ste lejaky?
jajka, tak potom po BA behá asi viacero takých výmyselníkov ((-: