Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
špišom :DD
Spišom :)
ojka, no hej, to so špišom som začula, ale na minuloročný jún to nemá
no neviem ako ty, ale dvakrát ročne ísť do zoo je ozaj pre mňa veľa :D a to ani nemusí byť človek náročný :))) je mi skôr lúto tých zvierat
inko, mám taký pocit že teraz zaplavilo pár domkov na Spiši, takže všade sa kdesi čosi deje... /-:
ty si inak riadne náročný návštevník zoo (((-: no jo, deti sú deti, také pokladiky (;
Dakujem Ojka - nam sa nic nestalo, tak sa nelutujem, tie rarohy v pivnici by sa zisli ale ak to napuci a bude treba vyhodit tak nech... Hlavne ze sa nic horsie nestalo...
No ja som zase naopak ja po zvieratach kukam radsej ako po detoch :) takeho psika skor pomojkam... ale vlastne deti, ci tie co poznam je ine ako cudzie :)
no, vsimla :) ale opisat by som ju nevedela
jajka a všimla si si tú pani veľa toho drobca? ((((((-:
wewa, jooooj, to ma mrzí, že vás to tam až tak zastihlo,... to s tým festivalom som zaregistrovala, mi je toho všetkého ľúto....
to ked človek pozera aj v TV novinách, že aké šarapaty dokáže to počasie narobiť a poničiť....
takže ja ti tiež predpisujem oddychový réžim....len sa pekne šetri, aby bolo aj nadalej všetko v poriadku (;
:DDD ojka, presne ako ja v zoo :D môžu sa tam zvieratá aj na hlavu postaviť, ja si len tie deti naokolo všímam :D
weva... a ty si aká siláčka :) potom manžel to zloží všetko pekne dolu :)
ten festival...hmm..smutné, ťažko sa ide proti prírode...
nás povodne na slovensku tento rok nejak obchádzajú nie? nejak nepozorujem, že by sa niečo dialo..zatiaľ
:DDD ojka, presne ako ja v zoo :D môžu sa tam zvieratá aj na hlavu postaviť, ja si len tie deti naokolo všímam :D
weva... a ty si aká siláčka :) potom manžel to zloží všetko pekne dolu :)
ten festival...hmm..smutné, ťažko sa ide proti prírode...
nás povodne na slovensku tento rok nejak obchádzajú nie? nejak nepozorujem, že by sa niečo dialo..zatiaľ
tak dufam ze dodrziavate pitny rezim :)
ojka, neva, tiez zizam na deti :)aj dnes som okukávala jedno v buse, nemohla som oci odtrhnut, tak by som ho pomojkala :)
jajka, to ťa sklamem, ja ked vidím deti, tak kukám len po deťoch, aj keby okolo taknky šli ((((((-: tú pani si vážne nepamätám (-:O