Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

oukej, ženy moje, pomaly vás i ja opúšťam, povinnosti volajú...musím vonku chytať bronz i ked ma to tam veru moc neláka... hor sa na pole...
čaute kočky, vidíme sa večer (:

[zruseny1]

:))) už teraz? veď vaňa sa napúšťa večer. intimčo musí byť :) malého dať susedke a máte večer s drahým ako vyšitý :)))

ojka

inko, ja ked do zoo, tak max raz ročne...a to vždy len s niekým iným, že kto tam chcel isť, alebo pricestoval kuknuť BA a tak (:
wewa, ja na kupaliska moc nechodím, nejak ma to tam neláka, príde mi to také umelé, stiesnené a plné ľudí... to ja bych radšej niekde nejaké čisté opustené jazierko (-:O
a tie zvieratká, nooo, mne je ich veľmi ľuto i ked sú v cirkuse... ktovie ako sa oni samé citia... ale myslím, že voľnosť je len voľnosť ...

jajka001_

ja sa tiez nerada vypekam, tiez ked tak, prist, zo dvakrat si zaplavat a ist prec
tento rok som nebola nikde :( a to rada plavam, len tie davy ludi nemusim. idem si tiez zaplavat do vane :)

[zruseny1]

utekaj, ty Weva-rička z lesa :))
jazerá? a nevadí ti keď si nevidíš na nohy? brr a malé rybky? :D brr...striaslo by ma asi :D bože ja som taký pošuk..moje fóbie ma pripravujú o toĺké radosti :D
a tak ja si zas napustím vaňu a hotovo :))))

Weva

ani ja nemusim na slnko - ked kupat tak niekam k jazeru kde prificim, okupem a ficim dalej - ale nie ze lezat tam ... vsak preto som tu tvarohovu farbu vcera spominala :)))

Anyway - white is the new black, nie?

No ale uz o chvilku odbije 17:00, ide sa do lesa... teda aspon domov :)

zatial sa majte krasne a mozno v noci

Weva

no hej, este ak su to zvierata ktore sa povedzme zranili a neprezili by v prirode tak ok, ale inak je to des... aj ked asi lepsie ked tie tisicky ludi pridu a okukuju 1 zufaly exemplar ako keby behali po divocine a rusili sotatne v ich prirodzenom prostredi :(

A kam sa vlastne chodite v BA alebo v okoli kupat???