Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

jaj, ako lost kedysi povedal : "škoda, že sa od smiechu nechudne" :DDDD
ja by som bola dnes už asi chudá jak patik pri vás, baby moje :D

[zruseny1]

mám horúčku, cez víkend som dostala takú silnú nádchu a nevyležala som to... ani nevyležím, lebo...nevyležím :D a nemohla som spať...bolo mi teplo :D

ojka

inko :DDDD
"to ani neni dobré pre zdravie, byť takým pokojným" :DDD
tak ja sa snažím veci nejak tak brať a spracovávať tak jak prídu... jasné, že aj na mňa je toho niekedy kapánek dosť veľa, ale keď sa zlostím, tak som najradšej sama... a niekde vonku... nech to zo mňa samo vyfučí (: a tak
inak, no vidíš, babská jazda, jaký to je len dobrý liek na teplotu ((((-: ale som rada, že ti je už o niečo lepšie , hrdlo ťa ešte bolí?

dobra vila

Inko - ty mas horucku?????????? Som ani nevedela...co tu vlastne robis? mala si davno spaaat, alebo aspon lezat. Ja som bola tiez nedavno chora, vlastne mam doteraz zapchaty nos a kaslem ako tuberak :-/

dobra vila

Inko - binghi aj mne pride zahadny, bermudsky trojuholnik, si vystihla :). Taky vecne dobre naladeny clovek, ktory berie zivot ako je, co je dobre podla mna, a mne pride ako nevyliecitelny Casanova :D, ktory Casanovom navzdy ostane, velkym balicom, takze buduce zeny, bacha ;)), ale moze to byt iba zastera, ci vtipky, neviem :P.

A nezufaj, ano :DDD. On je taky maly sexualny chtic sam osebe... Ale nezufaj nema priatelku, no...kazdy ma svoje potreby...
Len by ma zaujimalo, ze ked on si zasexuje, ci vie od toho spat, ked mi to radil... bo na mna to tak neposobi, ale cert to ber :D

[zruseny1]

tak my sme toho popísali hodne aj mimo fórka..kedysi..už vlastne ani nie
baby, vy čo robíte?! veď sú dve hodiny a ja o šiestej vstávam, teplota mi klesla trochu...o bože...klepnite ma :/

[zruseny1]

ojka, raz to príde...explózia storočia... možno v tom 2012 :D
to ani neni dobré pre zdravie, byť takým pokojným :D

ojka

inko, binghama si podľa mňa odhadla veľmi dobre (: ale to bude možno aj tým, že ho poznáme najdlšie...
ech, baby ale ostatným sa musí teraz riadne čkať :D