Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla, nooo, tak poďme teda aj my.... (: hodím ešte jednu krížovku a zhasnem...
ale už aj tak vidím, ako dostanem zajtra od nezufaja po ušoch, že som tu strašila tak dlho :D
ojka, ale ja sa normalne cudujem, ze lost tu nebol, nepodal uz zapadol do pelechu?:-O
dobrá vila :D
ďatlovala = napchávala sa ďatlami :DDD to ma napadlo ako prvé, keď som to prečítala :D ale už je všetko oukej :D
ja mám zasa vedľa seba nejaké tie maľované krížovečky položené, ale viac-menej ďatľujem vlastne tu s vami ((((-:
Ojka, praceme sa aj my do postele?:P
Ale kde ohovarali...vsak zajtra si nas mozu podat oni :D. A skore uzdravenie teda, inko
a chlapi nech sa aj za hlavu chytajú, že čo sme tu stvárali :D oni môžu dajme tomu, že zajtra v noci ak budú chcieť :D necháme im pánsku jazdu, ak si o to požiadajú :D
Ojka, ja som donedavna lezala na bruchu a datlovala poleziacky :P. Teraz sedim na posteli v tureckom sede s notebookom a datlujem tak...:D
dobrá víla, nie, my sa s inko nepoznáme, my len ako veľké macherky spolu kecáme (:
inko, tak utekaj pod perinu, ešte máš nejaku hodinku k dobru, dobru noc želám a nech si ráno zdravšia a zdravšia (:
hrdlo už nie:) nebolí..baby ste zlaté:) a ja teda pomaly pôjdem..nech nedospávam potom v práci:)
tak dobrú noc...ej ale teraz ma aj hryzie svedomie že sme chlapov tak ohovárali...:D
tak bru noc!! :D
Tak mi je teraz luto, normalne zatazko, ze vas nepoznam aj v reale... A vy sa este na tej ekonomickej stale nepoznate?
inko, ja že už povieš, že nemohla si spať kvoli nám :D
inak, baby, prečo vlastne ešte nespíte? tipujem, že inko leží poctivo v posteli a dobrá víla, ty čo ? (: