Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, tie tvoje horory :D mne nejde do uší ani keď chlapi nadávajú (;
no a lauri mi príde ako ženská, čo si povie svoje stoj čo stoj a je jej jedno, čo si o nej pomyslia druhí,....
ja viem ojka, pamätám si tú mhd, nechcela som ti to pripomínať :D
dobrá víla, ty a frfloška? isto?:) no ja neviem..ty si tiež taký ojkaštýl podľa mňa, len trochu besnejšia :D
inko, no jak si pekne opísala (: a teraz opíš tak pekne chlapov, poďme - ked ti to tak pekne ide : lost, bingham, system, nezufaj,.... atď. :D
dobrá vila.... ja sa väčšinou asi ani napajediť neviem... vlastne viem, ale vtedy ma už musí fakt niečo moc dožrať... vuaaaaaaa
Podla mna Laurina je tiez zena, ktora si vie povedat svoje a neboji sa... mi pride nieco v tom zmysle ako tie zeny, co bojovali za pravo zien volit :D. Ked si da nejaky ciel, ze ho dosiahne, ale neviem, ci je to tak, dobre ju nepoznam...
a chlapci vam pridu ako?:D
do psej búdy :DD to som tak dlho nepočula :D
ale baby akože, ja sa vám priznám...ja som za celý život asi dvakrát zahrešila nahlas :D slušné, nie? :D
fakt neviem čím to je, nepáči sa mi keď baby škaredo nadávajú..ale mne to ani na um nepríde, niečo také uvaliť :D a pri tých dvoch razoch som bola vyprovokovaná.."ty to nepoviéš, ty to nepoviéš" a pri druhom raze ma naľakali po horore :D
inko, slovko "hovädá" som tuším použila v spojení s bratislavskou MHD, keď tam odpadol jeden pán a ostatní naňho len kukali a obchádzali... no ale uprimne, hovadá to boli, za tým si stojím (-:O
alebo ešte používam spojenie "do pytlíku"... heh... origoš, ja viem :DDDD
Inko, zeriem ten tvoj styl pisania :D. Zas sa tu kosim :D. A to nevrav :-O. Ojka, ty???? Si ta vazne predstavit... :P
Ojka, ja mam specificke certenie sa :DD. Vychrlim zo seba co chcem, ale bez toho aby lietali facky a nadoby, co povies?:D Nie, nie... no certit sa viem (ale zalezi aj co je vo veci a koho sa to tyka), zvacsa s chladnou hlavou riesim veci, ale do jazyka si nekusnem nikdy, ale ja viem skor frflat, od toho by som si mala odvyknut, lebo niekedy frflem v jednom kuse, ked mam "svoje dni" (a tym nemyslim doslova, no :D )
ja by som to opísala takto..ojka- kvetinka,
víla- taká divá kvetinka
ja- blázon
laurina- dáma
:D
noooo, nááááhodou, ja si viem aj ponadávať, keď chcem,.. naprrrrr.: do hrachu(do hrášku), do kýbla, do psej búdy.... však to sú nadavky jak hrom :DDDD tssss....
dobrá víla, veď my aj musíme byť rovnaké "horkokrvné fajty" :D keĎ už sme z toho juhu