Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Aka babska jazda vcera vecer :D
pekne pekne :)))
rano ked som vencil som videl skolakov ako pochoduju do skoly :D jaj to bol pohlad :D:D:D o takomto case som uz odpocitaval, ze kedy pridu prazdniny (dvojmesacne) :D
cize: 300 Dni !!!! :D:D:D aka nahaoda :D:D
ale do 29.6.2012 tj. piatok to vychadza na
297 dni
alebo 9 mesaicov, 23 ani
da sa premenit do
* 25 660 800 sekund
* 427 680 minutes
* 7128 hodin
* 42 tyzdnov (zaokruhlene dole)
hm, no to bude dlheee odpocitavanie :))
ja odpocitavam dni do Vianoc :D:D
krásne dolámané ráno :)
som sa rozhodla, že dneska pracujem z domu...z postele :)
baby, ja som ešte hodne dlho nemohla zaspať..
mali by sme niečo robiť s tým naším nespaním...macca, zamkni tému:DD
aaaaajejeee, asi ide na mňa hlad, dosť zaujímavé načasovanie ((((-:
diky kočka (:
dakujem, ojka, aj tebe dobru noc :). Svojich 6 hodin dnes asi neprekonas, ale nech sa citis aspon trocha vyspata, bru noc :)
dobrá víla, neboj, nie si v tom sama.... ja si môžem niekedy aj o desiatej v noci ľahnúť, všetko povypínať a aj tak skôr ako o jednej -druhej nezaspím (ak zaspím=úspech) a aj to sa potom ešte zodvarazy zobudím a zrazu je ráno :D ale už som sa tu chválila, že som dnes prespala cca 6 hodín v kuse a konečne som sa cítila kapánek oddychnutá, vyspatá, uplne super pocit...
ťažkô to s nami (:
dobrá víla, tak ti želám rýchle zaspanie, bru noc a pekné sny...
teším sa, keď sa tu zasa nabudúce stretneme (:
Nemali vcera v noci tolko zurovat, vidite :P.
Baby, bru noc teda :). Ej, je vam dobre, ze zalahnete a spinkate, ja sa snazim zaspavat v noci, ale moc mi to nejde, zaspim na par hodiek a som hore potom od rana cely den...och
Inko, okamžite už zalez do postele :DDDD
a ja nie som čistá bloncka, pozor na to :D musíš sa pozerať poriadne :D
nooo, lost tu bol samizda niečo pred pol nocou a zaželal nám jeho "GN".... dnes to chlapi dospávajú, zajtra budú snáď čulejší... (-:O
:DDDDD víla :D do prdele, nemala som to už čítať :D
nepoznáme sa veru, ale pre mňa je každá okuliarnatá blondína na škole ojka :D
ojka ďakujem, tak ja som sa tak nasmiala dnes s vami, že mi je ostatné všetko fuk:) choroba nechoroba, prejde to
a tebe želám aby si tiež naspala minimálne tých 6 hodín nepretržite..
čaute baby, stískam vás