Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla,
takú ti šmarím :D
ale nie:) ja sa bijem len s chlapcami :D u mňa to sedí, neviem či temperamentná...živelná skôr..ale keď mi príde moje zadumané obdobie, tak je to zmena o 180 stupňov :(
že kajúcna ojka :D blbosť...si ju asi nezažila keď tu nadávala na niektorých ľudí :DDD vtedy bola taká zlatá... použila tuším aj slovo "hovädá" prisahám! :D
Inko, ty musis byt taka slahnuta v istej miere ako ja inac...podla mna mozes byt taka "moja fajta" :P.
a mňa akurat nič nenapadá :D ale tak to nič neznamená :D
dobrá víla, a ty sa vieš riadne čertiť? (;
ojka-aj ja mam z teba taky dobracky dojem inac... Viem, ze nik nemoze byt uplne dobry, ale ty vo mne vyvolavas dojem takej ehm "kajucnej" :D, milej zienky, ktora ked sa akoze rozculi, tak to pozostava z toho, ze si zahryzne do jazyka, hlavu ma cervenu, ale nic nepovie, kym sa neschladi...
Inko mi pride taka viac temperamentna, dynamicka s horucovou krvo a teraz ma zbite :DD. Ale mam vas obe velmi rada!
ojka, z teba to srší:) si milunká osôbka:)
dobrá víla... naposledy...spev z balkóna aj s choreografiou:)
Aha ich... :D. no dajte, ako sa viete certit :D
inko ((((((((((-: a odkiaľže si nabrala taký zaujímavý poznatok, že som "stále taká dobrá"?
zle formulované..viem byť aj poslušná :)
mne by asi trklo keby som mala byť stále taká dobrá ako ty :D z dlhej chvíle musím, fakt musím niečo vyparatiť...nemyslím nič zlé, aby sme sa rozumeli :D
to máš pravdu, keď chcem, tak sa rozčertím riadne, a niekedy, hm, nuž aj keď nechcem :D
takže ty vieš byť tiež riadne mršisko? :D
tak keby si mňa videla, tiež by si nepovedala aká viem byť mrcha :D
ale ja si myslím, že aj ty sa vieš rozčertiť :D