Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, nuž budeš sa musieť naučiť sa s tým uspokojiť :D a keď nie, tak si vymysli niečo svoje :D
no jo, to by bolo inak veľmi zaujímavé, keby som sa nevedela s istými vecami vyrovať a by som to v sebe dusila a dusila a dusila.... a keby som potom vybuchla, tak ešte len to by bolo rošamboooooom (((-: ale tak ďakujem (;

[zruseny1]

ja som ani maminu ani ocina nepočula nikdy nahlas niečo zahrešené povedať :D možno by sme aj chceli ale hanbíme sa, ja neviem :D
a keď veľmi chcem tak si poviem...ach do puče..ale to sa neráta :D

[zruseny1]

dobrá víla..tak laurina je brutálne emancipovaná ženská..myslím, že ona sa v živote nestratí :DD
no a chalani..systém- toho moc nepoznám..ale niečo na štýl lost:D
lost- to je sodoma
nezúfaj- aj sodoma aj gomora..nezúfaj je podľa mňa niečo ako ja, len v chlapskom prevedení..jemu nič dobré z očí nekuká
a bingham -je záhada, bermudský trojuholník...je to týpek :D babenky babenky :D ale brutál citlivý a vnímavý človek, naozaj :)

dobra vila

ojka-potrebujem pestrejsi slovnik :D. Pre pripad, ze sa mi zas nieco genialne "pokaka" (no pozrime ako mi to ide :D ), ma "do hrasku" neuspokoji, haha

dobra vila

ojka, joooj, obdivujem ta, strasne zavidim taku vyrovnanu a pokojnu povahu...dufam, ze ti taka vydrzi, nie aby sa to potom v tebe nahromadilo a nebudes vediet vybuchnut.... Ako Charlie v Me, myself and Irene :P

ojka

dobra vila, tak si skús osvojiť "nadávku - do hrášku"... ešte len to budú vaši doma zízať, že o čo ti ide :D

ojka

besnejší ojkaštýl :DDDD teda ženy, dnes nám to ide :D
tak teraz odstupom času ma tá MHD-ečka tak netankuje, ale keby sme to ďalej rozoberali, tak by som sa začala čertiť, tak to radšej necháme tak :D

dobra vila

inko, uctihodneeee, a podla mna ani ojka nenadava... Odnaucte ma to, lebo ja sa hanbim, ale niekedy si dobru zanadavam, ked mi nieco nevychadza tak ako ma, alebo sa mi nieco stane (priklad-vypadol mi napisany text), tak to uz skoro aj notebook lietal.
Neskutocne mi to ukludni nervy, len potom do mna hromzia doma a este aj po ustach dostanem :D