Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ochhh, nezufaj, a tu paaali slnko, nemam rada tepla, je tu fakt horuco :(. Uz by sa zislo ochladenie, nevravim, nech je rovno november, ale 23 stupnov-krasny ideal :D
Ahojte a ja, ze co sa mi tak krasne spinka a to vonku prsi :D uz mi cikat treba asi hodinu a furt som nesiel lebo tak sa mi fajne lezi :) mam rad ked spim a vonku prsi :)
lost ty si statisticky KING :D ja z toho nemôzem :D :D
zdravíčko
flaše naumývane - môžeme ísť zavárať (: som vás tu prišla ovšťastniť na chvíľu... :D
inko ((((-: "starí ľudia už nemajú dobrý spánok:)" tak to som potom už riadne stará a ani o tom neviem, no do hrášku :D inko, a to si môžeš vybrať, či zdvihneš šunky a pôjdeš do práce, alebo budeš pracovať doma? fíha, to sú mi veci.... Inak, ostávaš tam teda aj cez školu/semester?
lost,no vidíš, aké sú ženské ukecané, obdivujem toho, kto si to dozadu všetko bude čítať :D noooo, jo, ja ešte ani v škole nie som a už sa teším na voľno, takže tak :D
Ahooojte,
lost- to si tym detom este pridal :). Ak priratas vsetky prazdniny, soboty a nedele, tak toho budu v skole o poznanie menej :). V TV novinach to minule davali...ale nepamatam si kolko, uz sa nas to netyka, tak to mam na haku, viete... :D
podla mna ot nie je 2.2*10^24 ta sanca ze blesk ma trafi 7x :)
ono by to mohlo byt kludne aj 3000*7 a nie 3000^7 z dovodu, ze vlesk si nepamata kde trafil naposledy
presne to iste aj ruleta.
moze mi padnut 3x za sebou nula (1ku37), lenze to neznamena ze je to 37^3
zalezi aj od toho, kolko bleskv (nul) som trafil PRED, PO a hlavne MEDZITYM(!)
3000^7 by platilo LEN v pripade, ak y cely jeho zivot udrelo len 7 bleskov a jeho udrelo 7 bleskov.
ale ten muz co prezil 2 atomky, :D to co mal prenosnty bunker? :D pekna haluz tiez :)
ale ta giulka v strome!
WOW
tak to je pekna sila..
www.coolplaneta.com
to sa hovorí, ozaj smola :D
možem skúsiť..aj keď každý deň vstávam o šiestej, niekedy aj bez budíka:) cez víkend skúsim na deviatu a potom ti poviem:)
na dalekom východe majú takéto spôsoby? :D
Co sa mi dnes stalo :-O
vcera si pisem s jednym kamosom z dakekeho vychodu :D
a on ze, skus toto:
"O (tvoje meno), zobud ma o (pozadovany cas)"
A ja som si povedal O lost, zobud ma o 8:15
(pretoze 815 je take zaujimave cislo v serialy LOST :D )
A hadajte kedy som sa zobudil :D:D:D
8:14!!!!!!!!
(podla jedineho casu, ktory bol v izbe, na mobile som mal o 5 minut menej, ale bol mimo izby)
Toto je ina haluz :D:D:D
Kto to skusi, ci to takto fakt funguje? :D
lost:) no ahoj, včera tu bola dobrá spoločnosť, nechcelo sa spať
a teraz..no treba pracovať..ale podriemkavam si občas popri tom:) všetko čo potrebujem mám na posteli...pc, mobily, kalkulačku, lieky
tak a čo sa čuduješ:D starí ľudia už nemajú dobrý spánok:)
ajajaj, to je dosť zúfalé v druhý školský deň odratávať dni do konca :D si nemal rád školu? veď ty si taký bystrý učenlivý typ