Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

Ojka medveda samozrejme ked ides do lesa a ked len doma tak potom pohodka :D joj :D :D no ozaj uz idem aby som stihal
a pamätajte aj ked je zle tak nezufajte :)

123nezufaj

ojka na plane uz nemam nic. Nedavno som si dovaril a do prace dnes idem skôr cize uz teraz. Takze ak sa vyberies von davaj pozor na seba :) a ked stretnes medveda tak mu povedz nech ide prec :D :D

Inko :) budem na Teba mysliet a drzat prsty :)

tak sa vsetci majte krasne a uzite si den :) ahojte deturence :)

[zruseny1]

zdravím aj zvyšok, neskôr zobudených:)
ojka ano, výnimočne mám tú možnosť robiť z domu, ale nie vždy sa to dá:)

nezúfaj...my včera len v dobrom o tebe:) ale veď ty vieš..ty si ťažký pohoďák:)

ľudia... idem na to! od zajtra detox:D pán boh stoj pri mne

ojka

lost, no tak sa choďte prevetrať, vonku je také počasie akurát (:
nezufaj, uvidíme, či sa vyberiem von, zatiaľ je dosť práce aj doma (: ty máš niečo na pláne, kým zdrhneš zasa do práce? (:

123nezufaj

lost len neviem kde by som tu hadicu dal :) :D susedia by mali radost

ojka ahoj zlaticko no aspon trosku si si pospala aj to sa rata :) hlavne aby si mala pekny den :) a ked pôjdes zas na malinky tak mi uchmatni taku najkrajsiu co Ti do oci zasvieti :)

lost

hm, to potom kupim zahradnu hadicu nezufajovi :D

jaj, zas treba ist prec, tak nic, "ideme von" :D a hned je v pozore :D:D:D

ojka

nezufaj, ja tiež milujem, ked v noci prší. Aj dnes v noci som mala otvorený balkon a načúvala som ((-:
ehm, takže moje uši sú v pohode? :D nooo, bola som tu cca do pol štvrte, tak som si aspoň do tej šiestej pospala (((-: sa čudujem, že som ešte pri zmysloch (:
dobrá víla, u vás je teraz tak horúco? (:

123nezufaj

vila myslim, ze z môjho prispevku je jasne vidiet, ze som pokojny :) aj mna to rozosmialo neboj nemusis ma ukludnovat :D

dobra vila

123nezufaj - ale vsak ja v dobrom :D. Mne to neprekaza, aspon sa nasmejem :D. Vsak ani ja nemam stale ze puritanske reci, tak pokojne :D

123nezufaj

ehm ehm, ze nic dobre z oci mi nekuka hej, ze som taky maly sexualny chtic hej, ze dnes dam niekomu cez usi hej? No baby.....

:D :D :D :D mate pravdu :D :D :D a zacnem od ojky ty trdielko male cez uska Ti nedam lebo si tu mala prijemnu spolocnost :) keby si tu bola sama tak by som sa hneval :P
inko tie topanky si si vazne robila sama? Su velmi pekne :) Ako dlho Ti to trvalo?
dobra vilka :) ak to na Teba nefunguje pred spanim znamena to, ze nemas dost a potrebujes este jedno kolo :D :D potom mozno zaspis. Ved musis skusat ne? :D