Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

nienie:)
ojka prosím ťa si tu šte? nepozrieš mi niečo na orsr.sk? mne nejde ani to ani google..pomaly žiadna stránka.. u vás tiež? čo to môže byť?

ojka

chlapi :D som rozmýšľala, že čo s tou hadicou chcete robiť, už mi doplo :D
lost, ty si robíš tiež takého osviežovaky? :D
inko, ehm, inú rastlinku? :D to znie až nebezpečne milo :D potom to s ničím nepreháňaj, dobre vieš akí si bratislavskí ľudia niektorí, kto ťa bude zoškrabovať z chodníka, kdyby ňeco :DDD ale tak keby som šla ja okolo, tak sa môžeš spoľahnuť :D
ja milujem žíhľavový čaj, ale pravda, nemá sa piť dlhodobo... (:
inak, teraz si ma tu vykreslila, ako keby som sa uňo ňuňo zdravo stravovala :D ale to že som sa napchávala o tretej ráno, to je jedno :D
nooooo, hruštičky pozavárané, asi sa idem pozrieť ešte na uhorky :D

[zruseny1]

ee..žihľavový čaj sa smie piť v dvojtýždňových intervaloch maximálne
ja budem brať takú..."rastlinku"..inú:D
práve mi dala telefónom tá pani podrobné inštrukcie :D "vraj neručíme za odpadnutie alebo kolaps počas prvých dní":)))))
ale ojka, ty nemusíš určite detoxovať...veď stačí keď čítam o tých tvojich malinách a samých zdravých papaniciach:)

ojka

inko, fííííha, to aby som teraz chytili výčitky svedomia a začala som s tým tiež :D to budeš celý mesiac piť žihlavový čaj, alebo čo budeš robiť? :DDD

[zruseny1]

nezúfaj, ďakujem... práci zdar! :)
ojka, aaaaaaale, nedobre som sa stravovala od zimy.. chcem dať všetok neporiadok zo seba von, neznesiem pocit, že mám v tele škodliviny:D

ojka

inko :DDD Pán Boh i my :D a v čom bude spočívať tvoj detox? už je dnes trošku lepšie?
nezufaj, a čo dobrého si si navaril? noooo, hm, ideš skôr do práce, prídeš skôr? či tak to nefunguje? (-:O jasné, jasné, budem si dávať pozor, to ja vždy... medvedíkov nestretávam, ale včera som videla zasa dve srnky (: