Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale potom som mu nic nedal uz, lebo mal dost ale stale som bol zvedavy ze ak odaleko je ochotny zajst v tych jeho hlaskach :)))
no a ze potom co popisal ako bude moja buduca zena vyzerat sa ma opytal ze "a aj tebe sa pacia chlapci ako mne?" :D:D:D
tak som pochopil ze jaaaj, toto bude ina sranda :D
a ten psychopat po 2-3 minutach takychto reci si so mnou normalne ze dohodol stretko :D a fakt ze isiel do detailov, ze som ho mal chut poslat niekam :D ale tak.. hral som sa na blbecka ze kam az zajde :)
ale najhorsie bolo to, ze
jasne :D a ja som priletela z marsu :D
Inkognito
no sice to nie je vesele, ale dnes sa mi stala taka zvlastna vec, ze som to necakal ani vo sne :)
idem bezne rutinne do obchodu.. a ked idem odniest kosik, tak sa ma ujo pyta
"dobry muzi.."
:D
asi kazdy uz chape o co mu islo :D
ale tak, hral som jeho hru chvilu a on mi rozpravcal ze :D
"dajte mi na sviecku v kostole ju pre vas zapalim" "ja vidim do oci.. a vidim ze ste dobry muzi a budete mat zenu dobru a aj dve deti dvojicky" a takto asi 20x :) tak som mu dal 1euro.. a potom ze "ale mate dve nohy, tak do paru aj druhe euro, ved vy mate vela, ja to vidim na ociach" (nj, ked videl ze mam v ruke este 2x2eura :D expert :D "
a tak som mu vzdy pridohil nejaku 20centovku, ze co da nabuduce, aku hlasku :D
a ze vcera mu jeden mlady muzi dal 85eur a na druhy den si nasiel frajerku :D a ze mu dal potom 100e :)
n ozaujimave, ale
co ja viem.. na sidliskach taketo zvery velmi niesu ..akurat tak macky, ale tie sa viac boja psov ako psy ich :D ale zase sa to moze skoncit nahanackou po celom sidlisku :D
no veď ja netvrdím že je, iba sa pýtam, lebo ja by som sa možno aj bála, že z kríkov vybehne na chudáka pudla nejaká zver a potentujeme sa obaja
inac lost, ty sa tak vyznas do cistokrvnych psov a pod. ja to tiez neuznavam aby sa vseliake psy medzi sebou krizilia potom ich ludia nechcu lebo niesu cistokrvne atd...
ale ked sa taketo cistokrvne psy slachtili, tak sa krizili medzi sebou pribuzne psy, teda v rodine, aby vznikola ta dokonala rasa, lenze nevznikali takto nejake geneticke ochorenia, ktore si taketo rasy nesu so sebou? lebo tak ako pribuzni ludia ked splodia spolu dieta tak je vacsinou nejako postihnute. nieje to tak aj so psami?
adrenalin, ani nie :) skor cez den :D ked mi zdrhava :D vecer sa boji :) tj. chcem aby sa naucil ze tma nie je nepriatel..
avsak.. isli sme cez pole atd :D tak sa KAPANEK zaspinil... :)
cize zalezi od toho, ci to je adrenalinove pre psa alebo pre mna :D
pre jedneho z nas to je :D ale ktoreho... hmm to je jednoznacne :D
preco je vecerne vencenie adrenalin? :)
neskoro vecer je to fajn, lebo niej vonku tolko ludi ako cez den a je aj menej psov.. ale zas je viac maciek :D
moj havinko uz spi davno.
víla, ty študuješ žurnalistiku? ja som myslela, že jazyky
a teda nebaví ťa to? veď to vyzerá byť zaujímavé:)
ach, a tak som dúfala že tu sa o tej horúcej téme rozprávať nebude...
dajte niečo veselé... lost:) daj niečo...ty si v tom jednička
večerné venčenie nie je adrenalínoové? :) ozaj, čo je s tou pumou?
vila: ved zo zurnalistky sa nemusi robit len to co si napisala :) teda aspon myslim :D
mame fajny gulas :)