Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

LOSt , "Media na tomto zarabaju jak prasata.. Cize jasne ze je to HORUCA TEMA.
Tj. prizivuju sa na nestasti."
to je jedna veľká pravda.... stalo sa to, bolo to veľké nešťastie, ale toto sa mi na mediach nepáči, že ako sa všade pchajú... dobre, neech informujú, že čo sa stalo... ale niekedy zachádzajú až moc do extremov...
hm, ja som zasa ale taká, že keď to na mňa príde, tak plačem aj za ľudmi, čo som vôbec nepoznala, ak sa stalo nejaké nešťastia, nehody, sopky, požiare, zaplavy, mne to príde veľmi ľúto, a hlavne ma zožiera tá bezmocnoť, že tým ľuďom neviem pomôcť.. uff... ja som taká citlifka... nejak sa neviem od toho odosobniť...
jankaaaa, my používame tiež AIS, prvé roky používania to bol des, nik nevedel s tým robiť (teraz mi to tiež niekedy tak príde :D)
dobrá víla, hej, hej, do hrášku, presne tak ((((-:
inko, pumu dnes videli v nejakej dedinôčke pri senici, myslím, že BA je zatiaľ v pohode,kým nevypustia ZOO (-:O
lostík, a už si aj skúšal piecť? babovečka (: a kde si bol tu formu kupiť? tu silikonovu, či obyčajnu? (;

jankaaaaaaaaa

lost: btw. sme nakoniec kupili to auto, rodicia su spokojni , mame trosku robilo problem cuvat, ale uz si to nacvicila :D este som sa v nom neviezla ale v sobotu asi pojdeme k babke, co je relativne daleko, tak sa tesim na tu jazdu :D

[zruseny1]

stupel :D
lost pamätáš, ako som raz povedala, že slovo "pazucha" je najhlúpejšie slovo? :D tak štupel je v top dvojke
to si dobrý, formu na bábovku nemám ani ja:)

[zruseny1]

jani, dúfaj, že za okienkom nebude mrcha a snáď to bude bez problémov... možno bude stačiť občiansky, a pamätáš si aspoň od koho to malo byť?

jankaaaaaaaaa

ja som dnes stratila taky ten zlty papierk z posty, co mi prisiel do schranky ze mam na poste zasielku. lebo som to vybrala zo schranky a len tak dala do vrecka a isla som do mesta.. potom som nato zabudla a doma som zistila ze to vypadlo.. dufam ze mi balik daju aj bez toho

[zruseny1]

aha, takže po kávičke na hotel? :) no to bude musieť ujo dlho žobrať ešte aby to nejak zacvakal..ale čo nespravíš pre lásku :D
fuj, no takých chlapov by som poriadne vytĺkla