Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

Mne skor sa vynara otazka, ze preco takto lyudia neplacu za bezneho otca, syna, brata, pracovnika (zachranar, policajt, hasic, atd) ked pade v lietadle spolu s 200 ludmi.

To sa obkecava tak mozno 2 dni maximalne, ak to bolo v EU, ak v Indii, tak mozno niekde na spodnej strane poslednej strany napisu 'padlo lietadlo, 135 obeti, nic sa nedeje'

A ked padne lietadlo s hokejistami, tak je z toho BUBUBU.

Nehovorim ze nespravili "pre nas" viac ako zachranar, alebo bezny "za pasom" otec, avsak.. je to celkom divne.

Proste kazdy (bars aj Obama, alebo hokejisti) su z rovnakeho masa a kosti, tak nechapem preco taketo BUBUBU.

Nehovorim aby bol kazdy ticho, no je to zvlastne, ze prakticky uplne cudzi clovek a kazdy place.

A co je ale dolezitejsie:
Media na tomto zarabaju jak prasata.. Cize jasne ze je to HORUCA TEMA.
Tj. prizivuju sa na nestasti.

Ano je to ŠOK.. Aspon nam to pripomenie, ze tu nie sme vecne a bez ohladu na uspesnost, popularitu, ci rasu, ci cokolvek, na kazdeho raz pride...

kazdopadne R.I.P

dobra vila

inko - ano, to si dobre pamatas, wow :P...ale daj pokoj, moc sa mi tam nechce :D. Po pravde... FAKT SA MI TAM NECHCE! :( Chcem to mat z krku a mat PRACU... riadne depky preto...
Aky ste mali den kocky? :) A to sa uz kazda chystate na zapis a ja ho mam az 19teho, och... Inac vy pouzivate ten system AIS ci nieco ine?

[zruseny1]

Ahojte dievcence
Ojka no aspon tie dekrety vám rozdali, to bol celkom múdry nápad. Tie poradovniky nám dávali podľa toho ako sme prišli, keby to bolo podľa abecedy tak som hneď vybavená.
Jani bez indexu tam ani chodiť nemusíš, nezapisu ta. Ved do indexu ide peciatka, musia ti v ňom skontrolovať zapísané predmety.
Mne sa stala srandovna vec na zápise. Ked teta nahodila moje meno do systému, ukázalo to nie mna , fotku inej baby. Soky riadne, ja že tam niečo zbabrali a budem mat problémy. A ked sme sa na to lepšie pozreli, zistili sme, že ta kocka je iba prvacka. Takze tam mam menovkynu:)
Ahoj vila:) som rada že ta tu vidím. Zositky nakupene? Si pamätám že si tiež maniacka do školských potrieb

dobra vila

Mne je ho velmi luto, plakala som pre neho, aj pre jeho rodinu. Neholdujem sledovaniu sportu, ale olympiady a hokej som si zakazdym rada pozrela, nazhavena na pozeranie, takze som nasich chalanov celkom dobre "poznala" po tej stranke. Je mi ho neskutocne luto, ja tie spravy moc ani nepozeram. Mas pravdu, ze to vysielaju cely den, ked to vidim, prepnem to uz... Na to ako dakoval fanusikom z ladovej plochy sa nemozem divat. Ale mas pravdu, mali by ubrat! Aj z ucty k jeho rodiny...
Fest ma nastvalo, ako sa kamerou tlacili k nejakemu malemu uplne uplakanemu chlapcovi, chceli od neho vyjadrenie, tlacili sa na neho...supske media.
A co ma teda FEST NASR*LO bola skupina, tusim RIP Pavol Demitra ci cosi podobne, ktora vysla este predtym, ako ho vyhlasili za mrtveho!! Bolo to hned po tom, co sa objavili vobec len prve clanky! To uz aky bezcharakterny kreten bezi na FB vytvorit takuto stranku? A vymetenci sa tam okamzite pridavaju... A teraz sa kazdy pretaka vo vytvoreni skupin alebo co...
Pridala som sa do jednej... ktora mi prisla uctiva. Tolko.

jankaaaaaaaaa

zrazu vsetci su fanusikovia hokeja, zrazu kazdy s ado hokeja rozumie, zrazu pre kazdeho bol demitra jeho idol. ale ked sme prehrali na majstrovstvach kazdy len na nas tym nadaval, niektori na hokej uplne kaslali, ale teraz ked niekto znamy z hokeja bohuzial umrel tak zrazu sa vsetci toho chytaju a ukazuju sa ako im bude chybat, pritom nitkroi doteraz ani nevedeli kto to je..
a tie trapne komenty co citam na FB.. mam dost.. nieco ako : "nemozem tomu uverit! len pred dvoma rokmi som ho stretol na ulici" preboha! ten clovek sa chce ukazat ze niekedy v zivote videl hokejistu na zivo alebo ako co ?? pritom to bolo davno pred dvoma rokmi co ho stretol a navyse neviem ako to suvisi s jeho smrtou..
uplne som pohorsena z toho celeho cirkusu okolo toho

jankaaaaaaaaa

inac aj vam iddu na "nervy" vsetky tie prispevky v tv a na fb ohladom p.demitru?
mne je to tiez strasne luto, ale vsetci to strasne rozpytvavaju, uz je to uplne prehnane, nikde s ao inom nehovori iba o tom. 20minut sprav n a markize neboli o inom, pritom vcera polka sprav bola tiez o tom..
skor mi ide o to ze z pohladu rodinnych prislusnikov je toto urcite neprijemne, mne by z toho bolo fakt zle keby som toto vsetko mala vidiet a palo by mal byt niekto z mojej rodiny, ci blizky priatel..
ludia vedia niekedy tak prehanat az to nieje normlane..

jankaaaaaaaaa

tak sa pojdem ku vam zapisat :D
tiez neviem naco je dobry ten idex. je to zbytocne, ale na niektorych fakultach u nas tiez nieje.. ah .. :D

jankaaaaaaaaa

no ide o to ze ja som to len dnes zistila ze ho mam v tom kancli, teda by tam mal byt. lebo som ho tam nechala ked sa zapisovali znamky a potom som uz v skole nebola a zabudla som na neho..
skusim tam zajst zajtra a poprosit sekretarku ci nema kluce od toho kanclu..
len ci bude niekde tam na stole alebo neviem, urcite sa tam nebudem hrabat.. joj neviem no :D
ale zas neviem co bude na tom zapise, uz vidim jak ma zjazdia tie tetky zo studijneho :D

ojka

jankaaaaaaa, bombarduj dotyčného vyučujúceho, resp. kopiu mailov pošli i vedúcemu katedry alebo komu... ale to trebalo zháňať asi kapánek skôr... a prečo ho máš u neho v kancli?
bez indexu ťa podľa mňa nezapíšu v ten deň....
to si na akej škole?