Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja som si to tiez myslela ze tie orisky su odolnejsie ako tie cisto krvne psy, ze su menej chorlave a tak, ale lost ma v nejakej teme uz davnejsie chcel presvedcit o opaku :D
Inkognito
nj bohuzial hej :)
asi to mam z filmov :D
ale tak nie vzdy, len som nechcel ist priamo k autu v tomto pripade (a ani priamo domov, hoci som bol blizko).. bolo by to divne :) este by ma tam obtazoval, napr blokoval cestu alebo co :D ale tak...
+ boli zapchy :D tak by som nemozol ani zdrhnut nijak :D
ale slubil som mu ze sa tam vratim na bicykli a ze dame kavicku :D:D:D
dufam ze tam na mna cakal cely den :D
raz za cas sa mi stanu taketo haluze, ale takto hardcore este nikdy, noskusenosti :) len brutalna skoda ze som nemal nejaky videozaznam z toho :))))
janka - no to neviem, ako ich slachtili, ale cistorkvne plemena su omnoho slabsie plemena ako oriesky. Cize asi ako nieco, co sa vravievalo kedysi: mestsky clovek, slaby, chorlavy clovek verzus zdravy vidiecky, asi tak :P...no dnes uz to neplati...
lost, ty trpíš takými paranojami? tak to musíš rozmýšľať vždy desť krokov dopredu...keby náhodou to a to sa stalo" :D
ja som snim zostal len zo slusnosti ale aj z dovodu, ze s cim pride :D mozno sa naucim tiez tak dobre vyjednavat ako on :D
ono zo zaciatku som mu este ako tak veril, ze hmm, mozno fakt nejaky posol prisiel ku mne :D
ale tak ku koncu mi doslo, ze som narazil na jeho limit :D
ale tak, kks, najskor mi povie ze "vyzerate dobre, zeny vas budu mat radi" a potom ku koncu ze "mali ste nieco s chlapcom?" , ja ze "ano ano" atd.. a potom zadrel ze "ja som to na vas videl, vyzerate na to" :D
tak som sa musel inak branit tomu aby som nepraskol smiechom :D ze vyzeram na to? :D:D:D:D to co je uz ":D
Inko - ee :), jazyky ma iba bavia, velmi by som chcela vediet nimi bezproblemovo hovorit, navyse je to velmi perspektivne, ked vie clovek hovorit viacerymi jazykmi...
No, hej...akoze je to zaujimave, ale poviem ti tak, ze sme sa aj v skole bavili o tom, ze do nas hustia samu teoriu, prax nikde... Teoria nikoho neuzivi, do TV ta zoberu raz za uhorsky rok, do radia podobne, takze vyhliadky, ze sa otukas su ubohe. Trebars Technicka univerzita v BA (myslim) ma vlastnu TV, studenti kameruju, strihaju, moderuju... no kto bude viac otukany?!! Studuju techniku a polozia nas do vacku, hah... Ale kazdy nam sype do hlavy ze novinari su tri veci: rozvedeni, alkoholoci a nervaci....tak nvm, nvm... :D Vsak uvidim, myslim, ze aj tak si nebudem mat z coho vyberat, budem rada, ak sa nieco naskytne, ale nemusi to byt vyhradne tato sfera, ved prave... a hlavne...najradsej mam, ked pracujem sama, alebo v malom time...ludia mi idu na nervy, ked uz mi teraz niektori rozpravaju akych maju kolegov, tak dakujem pekne...radsej sama, sama, sama...
ja som minule isla po ulici, predomnou isla nejaka starsia bezdacka- mala nejake roztrhane sandale, v tom ponozky, nejake kamase spinave, bundu taku poloroztrhanu spinavu, ale mala odfarbene na blond vlasy! ale uplne normalne, nie take hnusne zlte, ale taka pekna blond, mala aj taky kratsi strih. ze ked som videla jej vlasy, vobec nevyzerala zeby bola bezdomovec.. a potom si tak nechutne nahlas prdla :D:D
lost, tak to musíš byť fešák, keď sa ešte aj chlapom páčiš
ze ja som mal potom srach ist do auta :D lebo z blbecka by potom bol zas niekto iny :D resp by mu doslo ze som si z neho robil dobryyyy den :D
a kedze som paranoidny ze si zapamata znacky a neskor si ma najde a doskrka lak, co je narodny sport.. tak som si povedal ze "obidem bytovku" :D
lenze kedze som bol asi jediny clovek v tom okoli v kratkom rukave a v bielom s tou cervenou taskou z obchodu, tak som si pomyslel ze tak lahke sa dostat spat do auta a zasit sa v dave bude nemozne :D
a tak som musel ist poriadne daleko aby som mal istotu ze som sa ho striasol a zavolat si taxik domov :)
a potom so psom spat, lenze som si zabudol voditko (v meste to je potom fakt adrenalinove) a dosli sme spat :) snad si ma nevsimol :)
ale tak... nestava sa mi to kazdy den, tak som sa na tom aj pobavil :)
:D lost, no vidíš, ja som vedela že nesklameš..si ma rozosmial teraz:))
počkaj, zajtra si ťa nájde zas, ty jeden dobrý muži:D
mňa raz jeden bezďák presviedčal, slečná, koruku dajte... a toľko otravoval, som mu povedala že dobre...no a som zistila že v peňaženke som nemala menšie ako stokorunáčku...."a do čerta" no tak keď som mu sľúbila, že dostane, tak som mu ju dala :D