Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

no a vies co je horsie??

ze ja som predtym bol v inom obchode aby som kupil formu na babovku :) (vcerajsia tema s ojkou) a zabudol som si to tam (aj so stuplom)

a ked pridem domov, ja ze : juchuu,idem skusit ci som trafil spravny rozmer stuplu a spravim si babovku" a rozmyslam.. POCKAT, VED TO ZOSTALO V AUTEEEEEE< NEEEEEEE!!!! NEEEEEEEEE nenenenen.. :D:D:D

a tak som zobral psa a isiel tam :)

ale pockal som 2 hodiny, nech ma neuvidi :D

no a ak by som ho ignoroval, nestalo by sa nic z toho :)

uz davnoo si hovorim, ze musim kupit sluchatka :))

[zruseny1]

inak vidíš, to s tým taxíkom...veru ty máš pravdu :D
môže sa sťať všeličo...ale mne nie..mňa život trestá už v iných smeroch...toto by bolo už moc kruté, aby mi nejaký taxikár ublížil :D

lost

Inkognito

fakt :) teda ja to pisem v metaforach, lebo nechem niekomu pokazit chut do jedla :D fakt zavcal take reci ze az :)))
ale ak ja som hral jeho hru len :D

este mi povedal ze
"ok lost, tak dones si aj 200-300 eur, na hotel, aby sme neboli vonku" ci nieco take :)

no neviem ci si teraz on zo mna robil srandu, alebo mi fakt uveril ze som az tak blby, ze som mu uveril :)

lost

jankaaaaaaaaa

tak tak :D

tak nastastie tu mam 3 take obchody :D cize pohoda :)))

alebo si necham narast strnisko, ci pouzijem klobuk okuliare :D

ale tak, mozno sa budem musiet radsej prestahovat, pre isottu :D (paranoja) :D

[zruseny1]

čartuješ s tou kávičkou nie? hehe...ty si nakoniec aj celkom rád, čooo? :))) a podľa mňa si ťa vystopuje, chro chro

lost

Inkognito

ale btw, ani taxiku som nepovedal presnu adresu :D cize hej, 10 krokov dopredu :D no aspon mam zabavu na cely den, aj ked nic nerobim, aspon mi nestagnuje rozum :D (eh, mozno :D ) mozno si raz tiez sadnem do isteho kruhu "dobry den, ja sa volam lost a myslim si ze po mne idu" :)))

a toto vsetko pre JEDEN STUPEL !!!!

jeden blby stupel :) pre ktory som isiel do mesta a potom toto :)

eventualne som ten strateny stupel potom nasiel :) bol totiz pod handrou (ci ako sa vola ta hmota, na umyvanie riadu) :)

jankaaaaaaaaa

lost: ja na tvojom mieste by som do toho obchodu uz nesla :D podla mna ta tam bude od dnes cakat kazdy den :DD

[zruseny1]

víla a lákala by ťa aj televízia?
ale nemyslím, že študáci z iných škôl vás strčia do vačku..to je individuálne... ak si zvedavá a rada sa vŕtaš vo veciach, možno ako novinárka odhalíš nejeden zaujímavý prípad :)