Prečo ešte nespíte?

jankaaaaaaaaa

hm .. neviete co sa stane ak pridem na zapis bez indexu? lebo moj idex je niekde v kancli u jedneho vyucujuceho a tam sa nijako nedostanem az ked zacne skola.. a zapis mam v pondelok.. tak neviem co mam robit :D

ojka

inko, hej, veľká piatačka, vlastne teraz môžme už obe namyslene chodiť po škole, lebo som najstarší študenti :D
nie, nie, u nás poradovníky nebývajú, kto prv príde, alebo sa šikovne obehne, tak ten prv odíde... no a keďže nás tam bolo niečo cez 150, tak je to dosť... ale to máte dobre vymyslené, tie poradovníky, to idete podľa abecedy? alebo číselka máte?
mňa dnes len zasa dopálili tie tetušky na deviatom, zasa hodinová prestávka, ako keby to nemohli vyriešiť tak, že najprv sa pôjdu dve a potom dve najesť, ach , to je systém (:
joj, inko, ked očka štípu, tak lažkať, zavrieť očká a ležať a ležať a spinkať a spinkať...
noo, nakoniec sme za tou tetou na ubytovacom nemuseli chodiť, lebo nám tie dekréty poslala dole do prednáškovej, kde sme mali zápis a tam nám ich rozdali (: aspoňže to bolo v pohode...
pod bryndzákmi mám rozumieť halušky? noooo, tak môžeš spraviť halušky s bryndzou, struhaným syrom, kapustou, tvarohom, taveným syrom, niekto i do toho urobí vajíčko,... či ako si to myslela? (-:O

inko.

takže teraz už oddychuješ ojka? :) a na tom ubytovacom ako? zastihla si tam tú pani?
joj, no idem ja robiť bryndzáky..nech máme na zajtra poživeň:)
nemáš nejaký vylepšovák na ne? chcelo by to zmenu

inko.

ahoj:) takže už si aj ty veľká piatačka
a nemali ste poradovníky? tak ber to tak, že posledný zápis je za nami:) horšie už nebude..jedine že by sme opakovali ročník

neporozbíjala som ešte žiaden komp:) trochu som sa ukľudnila potom...ale aj som si poplakala, nejak na mňa dolahlo viac vecí..plus tie oči ma hnevajú strašne moc :( tak ma brutálne štípu :(

ojka

zdravíčko
ach, toto bol dlhyyyyyyyy, veľmi dlhýýýý deň...
inko, ja som v tej škole bola od pol deviatej, do pol tretej... a potom od tretej do teraz v práci... som akurat došla na intrak.... Neporozbíjala si žiadne PC?
lost, a ty čo za pestrosť si dnes zažil?

inko.

ale :(
mám urobiť taký prehľad, viem že to robím zbytočne, ako 80% vecí čo mi vedúci rozkáže..spravím niečo a stojí to potom u neho na stole a zabudne sa na to...
a teraz kukam od rána do rôznych pdfiek, s výsledkami..proste samé čísla... neviem to vyexportovať (alebo ako sa tomu nadáva) do exceláču, tak to musím všelijak kopčiť a opisovať, no a ďalej grafy, to sá dá, v tom som majster:)
len som si potrebovala buchnúť... veľmi ma ťahajú z toho oči, posledné týždne ma neznesiteľne režú, a veľmi to bolí...sa bojím že oslepnem...čo ak oslepnem... oslepnem lost?

si dneska niečo pekné kúpim :D

inko.

zlý sen..úplne najhorší:( vyhodiť všetky počítače hlúpe škaredé, bleeeeeeebleeeeeeebleeeeeee... ja nie som Itčkar
ušli ste už niekedy z práce? silno nad tým uvažujem:/ toto sa nedá
prepáčte:) som sa musela vykričať:(