Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Bohuzial, my si ich musime zapisat :(. Predtym som si ich zapisovat nemusela, teraz uz hej a som z toho jelen, budem sa musiet popytat, s tym systemom mam navyse stale problemy, taka chyba, hentaka chybat, no do hrasku s tym! (vsak ojka :D )
vila: a nezapisuju sa u vas predmety na tom zapise a vy si rozvrh ani tie predmety uz nezapisujete v tom systeme?
Lost, to si vystihol uplne ze genialne...
jankaaa, ani nevrav, ja som tiez dnes prechrnala pol dna s priatelom! :D Dnes uz teda fakt oka nezazmurim co noc je dlha, UFFF. Ach, tak vidim, ze s tym prekliatym AIS mi asi nik nepomoze...Ako sa do tej rarohy zapisuju predmety a zostavuje rozvrh???
A studujem žurnu, janka, ale medialny sup nebudem... :D vlastne to ani moc nechcem robit, takze sa uvidi...iste nie slapat po niekom, narusat nieci sukromie a byt vrcholne neeticky, humus.
Lost - jj, pravda... :( no a preto, lebo ti ini xyz ludia neboli medialne znami, aj ked su z masa a kosti ako ti znami... K znamejsim ludom asi stale viaze aj "bezneho" cloveka nejaka nitka, nejake putko. Viac s nim mozno spolucitis, lebo sa ti zda znamy, kamarat...mal si ho rad.
A Lost, niektori ludia placeme na vsetkom, ja placem ked vidim katastrofalne scenare, alebo pozeram smutne Modre z neba...
Ale ked tak nad tym rozmyslam, to cloveku vyprsi z hlavy, kym Pala si z hlavy neviem vyhodit ani ja co dni su dlhe...je mi ho fest luto.
Bavme sa o niecom veselom.
A tie FB skupiny a diskusie, NO ZBOHOM..
Fakt, ktory MAGOR moze LIKOVAT "RIP XYZ" ?! A potom, stavil by som sa, ze bude na tomto masirovat si ego, ten typek co to zalozil ze "ja som spravil milionovu skupinu likov"
Pri takejto teme som viacmenej radsej ticho, uz ked je to kecane vsade dokola, tak napisem aspon to RIP, i ked pochybujem ze o to niekto stoji..
Ono sa to neda technicky toto obmedzit, pretoze ani robot s NEKONECNOU inteligenciou nema sancu zlimitovat nieco tak primitivne ako ludsku povahu..
Alebo zrazu nikto nerozumie anglictine.
rest in PEACE
to PEACE je tam zo zrozumitelneho dovodu..
ide adela sow a bude tam andrea jarova
inac co vlastne studujete? :)
den bol celkom fajn. bola som s priatelom a pol dna sme prespali :D to bude tym pocasim..
no mne skola zacina uz 19teho ... a my mame MAIS,.. je to dost hroza ten system.. nezvlada vela prihlasenych ludi a je nesystematicky a trocha nepriehladny. co uz :D