Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja by som chcela pracovat v oblasti ktoru studujem, ale bojim sa toho ze tu na slovensku si velmi uplatnenie v taktomto odbore nenajdem, lebo tu to velmi rozvinute nieje a navyse sa bojim prace s pacientmi a velmi sa tomu vyhnut neda ked chcem robit to co studujem. uvidime .. :D
Inko, ty tvrdit ze "pazucha" je najblbsie slovo?!! :D Kosim sa, lebo to stale tvrdievam aj ja...mne to pride ako slovo pre nejaky nastroj pracovny z doby kamennej ci cosi podobne :DDD
Lost - haha :D, to je pribeh... Az ho nabuduce stretnes, rob sa, akoze nic... Mozes byt z dvojiciek, z trojiciek dokonca! :P
ale sa cudujem, aky bol drzy, das mu euro a este si povie do paru...hmmm.
Inko - ach, co ja viem...ja som niekedy dost taky vysraty typ, tak nvm, ci by som v nejakom zivom vysielani v tv pekne nepohorela :D. Ale vraj prave do TV sa hodim, vraj televizny typ a to ma inac najradsej...taka pore mna pohodka, ale iba ako pre vec srandy, ako job nvm, tam uz by som mala plne gate :D. Ale zas paradoxne mi aj vyucujici povedali, ze som sice fakt TV typ, mam vraj madarsky akcent, a to si pekne oponuju, jeden povie ano, druhy nie, treti trocha, pojde to odstranit...akoze uz to neriesim, len mi to PEKELNE ide na nervy, to je ako ked blavak pouzivat to svoje "ne"... a vraj ked si davam pozor, tak nemam...smiesne...pojdem si zahrat Ildikó do dalsich dielov Susedov, haha.
Pisanie si neviem predstavit, je to stereotypne, prides, pises, odovzdas a dookola... Ale napriklad pisat rozhlasove hry a podobne je take prijemne sprestrenie, ale tiez nie stale dookola!! :-/ Ja by som mohla pisat z hobby akurat tak vlastne knihy plne slangu, lebo v hovorovej reci pouzivam jeden slang za druhym, chudak cudzinec by ma asi ani nepochopil ;)
A vy vlastne chcete pracovat v tom, co studujete? Ale zas podla mna ekonomika je velmi dobry smer, uplatnenie s tym najdete, lebo ekonomov STALE treba, aj peniazky snad budete mat, a este ked mate dobru fakultu, tak mate vyhrate :).
ojka, keď budeš čarovať sebe, tak pričaruj aj mne prosím :(
štuplík:) no hej, to je roztomilé, ale štupel... hlavne keď si predstavím ako to vyzerá:) nič moc no:)
tak sa majte, ach jaj, oslepnem :(((( ja slepnem :(((( potom ani na vás tu vidieť nebudem...:(
jankaaaa, ja študujem účtovníctvo a audítorstvo...
inko, bru noc, prespi ten smútok, i tie unavené kukadlá, nech im je zajtra lepšie (;
štupel je náhodou fajn slovo :D tak volavam niekedy malu sestru :D alebo že "štuplík" ((((-:
hm, a kde máme zbytok chlapov? binghi? nezufaj? nepričarujem si ho aj dnes? (-:O
jaaaaaj, ľudia zlatí, dnes akej cti sa mi dostalo, kamaratka, čo sa mi v sobotu vydáva, tak ma poprosila, či by som jej nečítala čítania v kostole, len neviem či som takto psychicky pripravená,takto sa "prezentovať" na verejnosti... (-:O
dobruuuuu
jani tak keď na ňu vybafneš aj so sumou, dá ti to :)
decká opúšťam vás... ide na mňa smútok, tak ho skúsim prespať
dobrú noc
ojka: a co studujes ty? :)