Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, my ani silikonovu nemáme, my takú "plecháčikovú" ešte :D ale jasné, jasné, vyskúšaj, sama som zvedavá (:
jankaaaa, uau, ale tiež ako prvé ma napadli labáky... a ktorý ročník teraz budeš?
ale inac medicina a farmacia bol vzdy moj sen odmalicka :D no netrufla som si nato :D
no je to troska rozsiahlejsie ako "len" laboratoria..je to aj rehabilitacnych a kompenzanych pomockach (protezy, ortezy atd.) .. ale chcela by som robit s medicinskymi pristrojmi a medicinskou technikou.
inko, zavrieť oči a spať!!!! hneď!!! teraz!!! (-:O
dobrá víla, nooo, hej, účty, kontrola účtov a také všeliaké prepojenia ekonomické medzi nimi.... ja vlastne v tomto odbore už aj pracujem, tak aspoň trošku praxe sa mi dostane zatiaľ...
ale pôvodne som chcela študovať, čo Inko, len ma tam nevzali (((-:O bankovníctvo je tiež moja srdcovka... a niekedy ma chytajú aj také nápady, že by som chcela učiť účto na SŠ, ale na to treba mať zasa i pedagogické vzdelanie a to som už kapánek prepásla....
jankaaa, ty študuješ medicinu? všeob. lekárstvo? či čo? (;
zo silikonovej sa nevybera lepsie ta babovka? alebo ja netusim :D mys me mali taku formu na babovku ked som bola mala .. bola obycajna z nejakeho plechu :D ale bola z nej original babovka! ale to bolo velmi davno.. kto vie co sa s nou stalo :D
janka :-O, co prosim?:D To znie vazne, ale priznam sa, nemam potuchy s cim to chodi a ake je uplatnenie... trebars aj nieco v laboratoriach?
Inkognito
pazucha, stupel :D
no :D pekne pekne, faktsu to exoticke slova :D
ojka
no predavacka ma presviedcala ze teflonova je lepsia :) a to stala o polovicu menej ako silikonova...
ktora je teda lepsia? :D
asi ta silikonova? tu som videl ze ma aj mama, alenikdy som nerozmyslal NACO to je :)))
nskusal, skusim? :D
biomedicinske inzinierstvo.. :D
janka a co ty studujes? neviem, ci si to pisala, ci som to prehliadla...medicinu nebodaj?
ojka, to som nevedela, co presne studujes...ucty? Mas najsamlepsi smer! Prachy sa budu len tak valit :DDD