Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak sa kochaj:D piatkové zavináče= voliteľné predmety
ojka a sorry že sa zas vraciam k tvomu drahému...dúfam, že budeš na neho chvíľu aspoň trochu zlá..nech sa uvedomí
no to je milé, ale tak pán šef by mohol prísť na to, že ty si tam už asi kapánek dlhšie ako on a nemal by ťa tam uspávať :D nuž, asi vidí v tebe oporu, poradný orgán :D to že si spraví po svojom, tak to je už druhá vec :D
jasné, pošli ho sem ak chceš, rada si pozriem (:
ale dosť už o ňom..kde sú všetci..o takomto čase sa tu už zvyknú ukázať aj krpci
ojka, chceš vidieť môj rozvrh? :D som ho sem minule víle posielala, lebo sa divila, že ako je možné mať v piataku každý deň vyučko
ani ja nechápem... sa stále pýta, ako by som spravila to a to...ako zariadiť hento..a keď poviem, tak on si aj tak vždy posvojom :D
chystáme jedno podujatie... vieš a on tu celý deň nie je, sa tu nudím..a keď dorazí okolo 17tej, všetko chce dobehnúť:D
inko ///////-: oni vám dali na piatok hodinu? ale to máte voliteľný, či?
uff, a necítiť to z neho, či si nedal nejaký ten kalištek? nechápem, načo ťa tam tak dlho drží....
pr8ve si ten rozvrh pozerám, nemenil sa mi..iba zisťujem, že aj ten prvý som si zle kukla..piatok začínam o pol ôsmej prednáškou :DD hovadá ekonomické :D
joj ja chcem ísť domov :( teraz neviem, či on z tej vodky nakoniec pil...sa ho mám opýtať? lebo nechcem byť drzá, už aj tak mi to dosť často vykladá na oči
inko, to vážne? :D tak tatrabanka veru riadne frčí :D to jaká sranda :D
inak, dnes sa ževraj niektorým menil rozvrh, aj vám? či to len na našej fakulte?
no tomu verím, u nás má zase tatrabanka bordel :D nám posiela výpisy z účtov na adresu. bla bla bla BLAVA :D
som si to aj odfotila :D
no veru, som si spomenula na teba... ved tadiaľ tiež chodíš dennodenne:)
okej, ja ti tam niečo napíšem, zajtra :D ale keď zavoláš predtým na mňa policajtov, tak uvidíš:D
nie, nemáme (: ale dnes sme riešili takú jednu vec za klienta, už im prišla z daňového 3 pokuta, a všetky veci majú v poriadku, len na daňovom majú v tom bordel, tak tam ide vedúca, že nech sa na to pozrie... lebo predtým sa u nich menila účtovníčka...